bioderma sebium Pore refiner

studentka9

Kupila som si ho, pretoze mam mam mastnu plet, rozsirene pory a tym obcasne vyrazky. Po pouzivani 2 krat denne na rano a vecer s tym ze si narano nanesiem lahky denny krem, nemam ziadny problem s lesknucou sa pletou. Rozsirenych porov sa len tak lahko nezbavite a ked ich uz raz mate, nezbavite sa ich. Ale osobne by som odporucila:) som sebavedomejsia, uz len preto, ze sa mi o plet stara kvalitny vyrobok ;)

okana

je skvely dlho ho používam,ešte ma nesklamal a ja mam s porami problem od puberty a skusala som rozne pripravky z lekarne a jedite tento mi pomaha... odporucam

Peter Jan

Je tento nový krém Bioderma Sébium Pore Refiner novým nástupcom ich krémov ako Sébium AKN a Sébium či zas úplne nový produkt? A ešte... ktorý krém je najvhodnejší pod make up VICHY Dermablend? Mám skúsenosti, že pri používaní LaRoche Effaclar K tak sa mi Dermablend akoby miestami \"šupinkuje\". Síce, predtým mám na tvári Zineryt a to môže pokožku celkovo vysušovať aj po nanesení krému. Čítal som, že pri tomto krycom make upe je potrebné mať kvalitný hydratačný krém. Mám zmiešanú,mastnú pleť s akné a teda ma zaujíma, že či je pre mňa vhodný tento Pore Refiner. Niekto skúsenosti v kombinácií Pore Refiner + make up VICHY Dermablend na mužskom type pleti?

kattka24

ahojte :) mám tento krém asi 2 týždne a pomáha :) pleť je hladšia, póry sú menej viditeľné, okrem toho veľmi dobre zmatňuje, povedala by som že ešte lepšie ako niektoré zmatňujúce krémy, napr. Lóreal či Nivea a pritom ho stačí používať len trošička :) A je veľmi dobrý ako podklad pod make-up, ale je pravda že trošku vysušuje,hlavne ak máte zmiešanú pleť, takže to s používaním netreba preháňať :) :)

zuzka_24

ahojte,

ja tento krem mam a uz sa ho nevzdam. pouzivam ho hlavne po tom co sa vytlacam, stiahne to pory, a potom nemam zapalenu tvar.
a celkovo je tvar taka matna a komplexnejsia... dost ale vysusuje, teda cca po tyzdni pouzivania som musela zacat pouzivat nieco hydratujuce.

ale necakajte divy, pory sa mi zanasaju, ale nie tak rychlo. pouzivam ho asi 1-2x denne... rano a aj poobede...