ročný synček nechce piť skoro žiadne tekutiny

Príspevok v téme: ročný synček nechce piť skoro žiadne tekutiny
peťulka11

Milé maminky.Poprosila by som vás o radu,ak ste sa stretli s takým istým problémom u svojho dieťatka.Môj ročný synček nechce piť žiadne tekutiny okrem mliečka /Beba /,aj to vypije za deň asi tak 0,5l,čo je málo, a to prevažne v noci a cez deň skoro nič.Dočítala som sa,že by mali vypiť deti okolo 100ml na kg váhy,čo by malo u nás byť okolo 1,1litra. Maximálne, čo na neho zaberá je voda podávaná po lyžičkách,aj to polovicu vypľuje,ale to nie je dlhodobé riešenie.Čaj detský nič, instantný nič, džúsiky a šťavy nič. Keď som sa pýtala detskej lekárky povedala,že to je v poriadku,ale ja si myslím,že to až tak v poriadku nie je,hlavne preto,že aj málo ciká,stolicu má v poriadku. Ak poznáte nejaký prostriedok,čo v takýchto prípadok zaberá dajte mi vedieť. Ďakujem.

darika

alika,
skoro vsetky deti tymto prechadzaju.Doktori sa mozno len vyhovaraju na mandle.Kamaratka nech je pokojna.Prejde to.Ja som kedysi takto bola viac na usnom ako doma.Kazde 2 tyzdne.Dokonca stedry vecer sme presedeli na lavici v nemocnici.

:-((

skus to mliecko viac zriedit, takisto polievocky si skusala?ak by bolo dieta dehydratovane, lekarka by to zbadala , takito by malo tvrdu stolicu/zapchu.avsak pre zdrave oblicky a mechur treba viac tekutin.

alika23

ona sa bala mu to dat ale som jej uz poslala sms nech si to cim skor objedna. inac nedavno s tym len zacala. takze tak... a ten gel sa vola LR alebo ako???

jasne pisala som jej aj o polievkach.. ona je strasne nervacka teraz lebo kazdy 2tyzden je jej maly chory.pomaly uz ani von nechodia..doktorka povedala, ze to kvoli tym mandlam. skoda, ze nema net lebo ona by to lepsie vedela opisat.

darika

a este nieco.Ak ma slamku,nech mu da zo slamky,ak vie pit takto.A ak nebude chciet,nech da do dalsieho pohara to iste pre najoblubeniejsiu hracku-macka,alebo plysovu hracku.Macko nech lezi pri nom,robi mu spolocnost a nech s nim papa,pije,vymiena plienky...vsetko.Bude potom opakovat po nom.

dieta chorob

a moniku nenapadlo kupit mu to? oni to si ce možu od rokov, ale o je ako so všetkými likemi že neskušaju na detoch-ja som davala male davky....nemožem robit reklamu ale tak:-)LR ak je to to nech mu objedna, mojmu pomohlo

alika23

darika dakujem. uz som jej aj napisala. len s tym pitim budu tazkosti. on pit totalne odmieta. no neviem. velmi sa bojim o nich. mam o 4mesiace mladsiu dcerku a ja neviem ako by som to zniesla na jej mieste. je z toho totalne znicena a uz nevie ako na maleho

darika

ja by som tiez tie mandle este nechala.Maju nejaku funkciu a deti v tomto veku zvyknu byt nachylne skoro vsetky.Po tych 4 rokoch,ked maly trosku narastie,kamaratka uvidi,ze to zacne prechadzat.Mandle treba najprv skusit preliecit a az posledna sanca je ich vybrat.Ale nerozmyslala by som pri takom malom.

alika23

krcne mandle darika... dakujem vam vsetkym za radu..
DIETA-CHOROB mam taku otazku este ze aky je to gel lebo monika vlastne tato kamoska tiez robi aloe vera