Chronický zápach

Príspevok v téme: Chronický zápach
sabotér

Dobrý Deň

Myslím, že s problémom, ktorý by som Vám rád opísal, sa tu určite často nestretávate.

Už minimálne 3-4 roky trpím zápachom, ktorý vylučuje moje telo. Neviem presne odkiaľ ten zápach vychádza ale určiře cez pokožku. Ja sám to už ani necítim, pretože som si už zvykol po takej dobe, ale viem že je to pre ostatných ľudí velmi nepríjemné pretože ten zápach vyvoláva u väčšiny ľudí dráždivý kašeľ, čo je premňa naozaj dosť zahanbujúca situácia, vždy keď sa pohybujem medzi ľuďmi. Mám 22 rokov a viete si predstaviť aké to može byť v mojej situácii napríklad hľadať prácu alebo dokonca známosť.

Našiel som tu podobný príspevok:

www.zdravie.sk

Ale bol by som vďačný za každú radu napríklad : na jakého lekára sa mám obrátiť ? (pretože krv mi už brala obvodná lekárka a žiadná odchýlka nebola preukázaná)

Za prípadné rady vopred Ďakujem.

Martin Valenta

Ahoj, Mam taky takovy problem pokud to trva uz dlouho tak je to psychicky problem proste musis zkusit na to zapomenout nekoupej se kvuli to mu aby si nesmrdel ale kvuli tomu ze chces nedelej proste nic aby si nesmrdel !Ja sem si vzdy rikal jdu se raci vykoupat abych nesmrdel a to je spatne! Nedavej si deodorant me to teda nepomaha smrdi to jeste vic pokud kouris zkus to aspon trosku omezit a proste na to nemysli zkus na to zapomenout

Wallys12374818373

Taky mam takovy problem kvuli tomu sem nechal i skolu nemam kamaradi nic nebo bydlim v nemecku !! Uz chci aby to prestalo je to pach kterej neznam je to divny nevim jestli mam jit do chtorovi nebo co cetl sem ze to je aj z cigaret a nebo ze mi chyby horcik beru ted magne b6
Kdyz sem rano vztal bylo to lepsi tak ze ked se neco zmeni do tydne dam vam vedet!

vitavi

Tvoje telo nestačí odbúravať produkty rozkladu vysokobielkovinových, prevažne živočíšnych jedál, ktoré zapáchajú.

Odbúraj mäso, syry a všetky mliečne výrobky, vajcia a priemyselne upravené "rastlinné" tuky, ktoré sú prevažne v koláčikoch.
Prečisti sa prevažne rastlinnou stravou, založenou na zelenine a obilninách, ktoré neboli zbavené vlákniny a minerálov a minimálneho množstva panenské oleja alebo semienok. Zeleninu jedz prevažne tepelne upravenú a doplň kvasenú, aby si si prečistil tráviaci trakt i všetky bunky.
Bielkoviny získaš z malého množstva strukovín / 1 lyžica na porciu/ a po prečistení z malého množstva rýb.

lucinder

zdravim. tiez mam rovnaky problem. ludi to drazdi do kaslania hned ak vojdem do miestnosti alebo ked pri niekom stojim. najviac som to pozorovala v elektricke v skole a vpraci. mate niekto nejaku radu ako sa toho zbavit? alebo co bolo pricinou?

holoexx

Ako sa vam vodi? Vyriesil sa vas problem? Ja osobne si myslim ze telo nevie spracovat niektore jedlo..preco ale vylucuje zapach to si neviem vysvetlit. Zeby pecen?

RNG

Ak sa jedna o TMAU,neprijemny akoby rybaci smrad, tak ciastocne riesenie je brat absorbenty(mikrovlakniny, aktivne uhlie)copper chlorophyl a vyhybat sa urcitym jedlam ktore obsahuje trimethylamine. Viac na
en.wikipedia.org

logik

kua migaj do nemocnice ! a nechod odtial preč, kym to tí neschopaci nevyriešia ! na to platíš zdravotnú starostlivosť, aby si ju dostal !