zeleza v nohe.....

Príspevok v téme: zeleza v nohe.....
luk

dobrý deň chcel by som sa niekoho spýtať keď som po operácii nohy a mam v nohe klin a skrutky takmer po celej stehnovej kosti železa mi vôbec nevadia a neprekážajú mi mam ich už rok je nutné dať si ich vyberať? nemám dobrý pocit s ďalšej operácie a ďalšieho maródovania a rozhýbavania sa cítim sa dobre aj zo železami môže to mať v budúcnosti nejaký vplyv? môžem odmietnuť vybratie?

bajka1996

Dobrý deň som po operácii nohy. Vyberali mi železá a chcela by som sa opýtať či niekto nemá podobnú operáciu za sebou ako dlho ste chodili o barlách. Ďakujem

Milujem zivot

.... nnn.... c Mam zlomeine stehnnovej kosti a po jej reoperacii uz 1 a 1/2 roka vlozeny titanovy kliniec. Od marca 2016 mam velke bolesti a chodim iba s barlou. Vyskusala som vsetky mozne lieceenia a nakoniec aj hospitaliizaciu,stav sa nezlepsill. Lekar vynikajuci orrtoped ako aj lekar traumatologie navrhuju mi vybrat kliniec na co sa nesmierne tesim /verim ze to zvladnem/ a preto sa dovolujem spytat aka je doba liecenia,ako dlho budem v nemocnicii a kedy budem chodit bez barlii, dik !!!!!!!!!!!

Janyna

Tiež ma to zaujíma.Lekári hovorili,že o rok to pôjde von.Dnes na kontrole,že mladým to po roku vyberajú,ale aj nemusia, syn má 3 týždne po operácii,kde mu bol daný klin do stehennej kosti . Viete niekto o tom niečo bližšie?Má 19 rokov.

lenkaa123456

ked zeleza silne zarastli do kosti tak vyberanie by bolo veeelmi narocne. preto je uz ich potom lepsie nechat

neviemneviem

Moj brat ma v nohe skrutky po uraze panvy - mal ju zlomenu, ma ich tam uz dobrych 10 rokov! Lekar povedal, ze ak mu nijako neprekazaju, vybrat ich netreba, ak nechce. Takze v pohode mozes si ich nechat, pokial nemas problemy.

Latifka

Luk:chcem sa tá spýtať,ako dlho trvalo,kým si začal s klinom chodiť,ja ho mám v predkoleni už tri tyzdne a dnes mi kazali prísť o tri týždne a dovtedy nechodit a zohynat nohu,ale nejde to...neporadis?alebo niekto iný?

kvak

podla mna si ich daj vyoperovat...je to cudzie teleso...po operáci ked ti skrutky vyberajú to už nieje také hrozné...držím palce

lenkaa123456

odmietnut samozrejme mozes, ale lekar ti to pravdepodobne neodporuci. pokial sa ti kost dobre zrastla a bez "zeleza" by si nemal mat pri chodzi problemy tak je lepsie tie dlahy vybrat. a to kvoli tomu ze ti to do kosti moze neprijatelne zarast a v neskorsej dobe by si mal isto velke problemy, navyse s tymito dlahami mas tahsiu nohu aku tu druhu - narusa sa cela stavba tela, ma to vplyv hlavne na chrbticu a panvu.