Psychologicke testy

bleee

systemacka, mas pravo poznat vysledky svojich testov, prip. dostat do ruk nalez zo svojho psychologickeho vysetrenia. Takze na tvojom mieste idem za psychologickou nedam sa odbit a trvam na tom. Naco si potom tie testy robila?! Pre koho ineho su tie vysledky, ak nie pre teba?

cokoladka898

ked sa nad tym zamyslis trosku viac tak zistis ze sa nepohnes len ak sa znovu opytas tvojej psychologicky a budes jej klast na zretel ze chces vedeit vysledky. k testom ako pouzivaju psychologovia sa dostanu len kvalifikovani psychologovia a keby sa k aj naaaaaaaaaaaaahodou dostanes aj ty tak si ich nebudes vediet dobre vysvetlit, myslim tym skor vyhodnotit bo oni na to tvrdo makali v skole. keby to nebolo take zlozite tak psycholog moze byt temer kazdy a je fakt ze pre kazdeho to nie je, takze moj nazor. aj ked ja som sa k jednemu testu dostala ale nie na slovenskej stranke ale aj tak to nechavam radsej na psychologa....bo keby vies ako sa ten test vyhodnocuje tak sa tie vysledky nedaju pouzit ako objektivne bo si ich mozes dotvarat tak ako sa to napr tebe hodi, ak rozumies...

systemacka

Psychologicka mi robila uz vselijake testy, ale nikdy mi nepovedala vysledky. Aj ked som jej povedala, ze ich chcem vediet. Preto to zhanam.

bleee

systemacka, tie ozaj psychologicke maju len psychologovia a predavaju sa tiez len psychologom. A ver mi, davaju si dobry pozor, aby neboli volne dostupne. Ak ich chces pre svoju vlastnu potrebu, tak chod rovno za psychologom a daj si ich spravit.
Ak si chces urobit nejake len tak pre zabavu, take free zabavne su napr. na www.i-psychologia.sk

jajkafr

také testy robia psychológovia skús pozrieť v kníhkupectve knihy pre psychológov, ale neviem či sa to dá kúpiť len tak hocikde pretože tie testy sú pre psychológov a ak majú ukázať o osobe pravdu tak by ich mali robiť iba oni, majú predsa na to školu aby to vedeli objektívne zhodnotiť