Možem si dať vybrať viacej znamienok naraz?

Príspevok v téme: Možem si dať vybrať viacej znamienok naraz?
rerézia

Mam veľmi veľa materských znamienok a chcem si ich dať konečne vybrať, aspon tie čo "trčia" nad úrovovňou pokožky. A kedže sa mi kožnej nechce stale behať, chcem sa spýtať či neviete koľko si ich môžem dať vybrať pri jednej návšteve ambulancie?

Ak ste boli na podobnom zákroku, koľko ste platili? (tie znamienka su v mojom pripade nie zdravotný ale esteticky problem)
Ďakujem

soffa

mozes.to zavisi od ich velkosti.mne vybral 3 naraz.,na roznych castiach tela.urobia ti to vsade na chirurgii,u plastickych viac zaplatis.ak ich mas na chrbte kde to nieje vydiet tak by som isla na tu chirurgiu.a to mas na tvari tak si radsej priplat,nikdy nevies na akeho masiara natrafis.je som platila za 3 znamienka 10eur.ale pozor kazdy chirurg berie inac.treba si to dopredu zistit.

Oriesok_

Na sukromných plastickych chirurgiach je to drahšie tam sa plati aj 30 eur za jedno pol centimetrove a nad pol cm sa plati ešte viacej. Tušim v euroclinic to tak je.

jancecka

ja mám dve na chrbte, ktoré mi prekážajú, lebo sa mi o ne zachytáva spodné prádlo, z estetického hľadiska, avšak nie teraz, až po pôrode, a sú maličké ale vypuklé. Bolo by fajn to mať bez štychov, potom ich treba povyťahovať. Zatiaľ čo som sa stretla s vyberaním znamienok, všetci mali štychy, tak som zvedavá.

Help

no neviem ako male....zrejme to len prelepia stahovacou naplastou ktora ma podobny ucinok ako sitie.
Nevidel som to este......tak len hadam,ze to tak bude:)

jancecka

help, a menšie sa nemusia zašívať? čo potom zostane aká jazva? neviem si to predstaviť, ja si myslím že som nemala veľké a aj napriek tomu som mala na každom po 4 štychy

Help

ak ta odoslala normalne obvodna.....tak zrejme nie. Syn ich ma asi desat na tele a platit sa bude len za vacsie z dovodu nutneho zositia .

jancecka

kamoš bol z estetického hľadiska jedno na hlave, vo vlasoch, a keďže nosí kratučkého ježka, tak mu to pri holení a strihaní prekážalo, tiež platil ale neviem koľko

jancecka

ja som bola ale nie z estetického, ale zdravotného hľadiska a mala som dve, vybrali mi ich naraz a platila som za obe 7 €.