Zalubena do najlepsieho kamarata

Príspevok v téme: Zalubena do najlepsieho kamarata
ewka359

Ahojte, potrebujem radu lebo som už fakt zufala, a neviem ako dalej. Mám kamaráta, s ktorým sa poznám už 3roky. Máme spolu vela zážitkov, vieme o sebe všetko, vždy si pomáhame. Dá sa povedať že sme najlepší kamaráti. Len asi tak pred mesiacom, sa medzi nami stalo niečo viac. Začal mi hovoriť že ma má viacej rád a dokonca mi povedal že ma lubi, len ja som to brala skor zo srandy. Asi tak o týždeň sme sa stretli sami dvaja, a sme sa už aj bozkávali, a vvtedy večer som si uvedomila že som sa donho zalubila. Myslím na neho celý deň, chýba mi... Po niekolkých dnoch sme sa o našom vztahu rozpávali, len on mi začal hovoriť že on si so mnou vážny vztah nevie predstaviť, že sa boji že ak sa nám to pokazí tak naše priatelstvo nebude dalej fungovať, a že to nechce. Tak teraz sme "iba" kamráti, lenže ja ho stále velmi lubim, je proste super chlap, spolahvilý,chápavý,... a najviac ma štve, ked začne predo mnou rozprávať o iných babách! A najhoršie na tom je, že neviem ako sa mám k nemu správať, a ako sa sním o tom porozprávať, čo som skušala milion krát, lenže vždy to dopadne ako nazačiatku... kamrátky mi hovoria, aby som sa pokudila na neho zabudnuť čo sa týka v láske, ale ja srdcu nerozkážem, je to silenjšie než ja. prosím poradte mi, lebo neviem ako dalej. a nechcem ho stratiť ani ako človeka, a ani ako kamráta.

Iba Katka

Už to nikdy nebude ako pred tým a vaše kamarátstvo už je pokazené. Keď už tam je niečo viac, už to nie je to kamarátstvo.

Mimulus

Agnes999 - máš pravdu, nikdy to už medzi nimi nebude také ako predtým ak by ostali ,,len,, kamarátmi.
No mýliš sa - medzi mužom a ženou môže vzniknúť dokonca dôverné priateľstvo a za tým si stojím.

Agnes999

kamaratstvo medzi muzom a zenou neexistuje. vy ste toho tiez prikladom, uz sa vam to pokazilo. preco ti najskor vyznaval lasku a potom ucukol tazko povedat, vypada to, ze potreboval, aby si sa do neho zalubila, tuzila po nom a zboznovala ho, pricom on sa nechce viazat, aspon nie s tebou. no vsak to este skus nejak ho zbalit, ak to nepojde, tak asi bude lepsie, ked pojdete od seba, uz to nikdy nebude take ako predtym a ty sa budes len zbytocne trapit a dufat.

Leni22

Evka, z kamarátstva vznikne asi ten najlepší a najdôvernejší vzťah. Pretože, keď ste iba kamaráti vnímaš na ňom aj tie zlé vlastnosti a postupne zistíš, že ti neprekážajú, čo sa pri vzťahu nedá povedať. Navyše si prechádzam niečím podobným. Keď som chodila do škôlky, spoznala som sa tam s jedným úžasným chalanom a od vtedy ho mám rada viac než kamaráta. Už asi 3-4 roky sme spolu v kontakte, píšeme si, voláme. No zoznámil sa s mojou najlepšou kamarátkou. Raz sme spolu boli aj von, no nie samy ale celá partia. bavili sme sa, myslela som si, že je všetko v pohode. Nona ďalší deň začal kamarátke písať, že ju ľúbi. Viem, že ona ho nechce, no aj tak ma to veľmi zraňuje a aj keby bolo najlepšie naňho ako na chalana zabudnúť, nejde to ..

lennyka35321

neni nic horsie ako byt zalubena do kamarata..a este horsie je ked ste si nieco spolu zacali a on ti odrazu povie ze nasiel lasku svojho zivota a zboznuje ju...neuveris ale stale sme kamarati a ja sa zozieram uz polroka a cakam ze snad ho ta laska raz prejde lebo odvtedy ako ho poznam moje srdce nie a nie lubit niekoho ineho..

kajush

jaaaaaaj zeny :) to je moja situacia toto... zalubila som sa do mojho naj kamosa, ktory mi v podstate robilvzdy butlavu vrbu cez net... poznali sme sa 5rokov... a teraz ??? uz skoro rok sme spolu a je nam skvele :) doverujeme si , verime si, chapeme sa.

Srdiečko :*

Ahojte, mam tiež malý problém,... ja ani neviem ako mám začať. Tiež mam rada svojho najlepšieho kamaráta. No lenže asi viac než kamaráta. Neviem ako mam dosiahnuť aby sme spolu hodili. Vonku chodíme ale skoro nikdy niesme sami väčšinou s partiou, on je veľmi dobrý kamarát. Ak by to nevyšlo tak nechcem aby to ohrozilo naše úžastné kamarátstvo. Stále si píšeme,pomaháme si. Ja som mu raz veľmi pomohla v bývalom vzťahu . A on mne tiež v pár veciach pomohol. Len ako dosiahnúť aby ma mal aj on rád viac ako kamošku? Možno ma ale neviem.. nič mi zaťiaľ nepovedal.. plíís.. čo mam robiť? Ako zapôsobiť aby si ma všimol viac ako najlepšiu kamarátku?? :P

f78e9w7r89ew

Aj tak jeden den uz nebudete kamarati, cesty sa rozidu tak preco nezacat vztah?
Zijes tu a teraz, potom budes lutovat.