Preúčanie na ľavú ruku - skúsenosti, rady??

Príspevok v téme: Preúčanie na ľavú ruku - skúsenosti, rady??
whee_ee

Dobrý deň,
vzhľadom na zhoršujúce sa problémy s pravým zápästím mi lekári odporučili celkom sa preučiť na ľavú ruku. Praváčka som odjakživa, mám 18r., neviem si to predstaviť, ale keďže by som aspoň sčasti zmiernila bolesti, ktoré sú čoraz horšie, chcela by som sa informovať, či niekto prešiel niečím podobným, ako to zvládol, a či na to nejaké tipy a triky.
Ďakujem.

whee_ee

Denzl, čo či som sama skúšala? :) a nie je to zlý nápad, ale keď ja tú pravú už pri bežných činnostiach skoro vôbec nepoužívam, na to som si akosi zvykla, najmä kvôli tej bolesti ma to núti, ale písať nejako zatiaľ musím :(( sem tam skúšam tou ľavou, ale zatiaľ nič moc, je to dosť zložité zatiaľ, ale uvidíme, ako to pôjde :)

whee_ee

za8icka, to je super nápad, to ma vôbec nenapadlo, skúšala som si na papier písať písmenká, ale s takouto pomôckou to asi pôjde lepšie, no, uvidíme...

Ďakujem Vám všetkým za príspevky, ste zlatí, keď Vám ešte niečo napadne, tak kľudne píšte :)))

bleee

jeden znamy informatik dostal z toho, ze roky sedi pri PC, tenisovy laket. Musel sa preucit na lavu ruku, aspon co sa mysi tyka. To myslim zvladol a stav sa mu zlepsil.
Tvoj problem whee-ee je asi iny, ty sa musis preucit vo vsetkom. Asi to bude chciet vela treningu a usilia...
Drz sa

za8icka

whee_ee skus si v papiernictve kupit take tie zosity pre prvacikov kde sa ucia robit obluky, ciary a prve pismneka a podla toho cvic. Na zaciatku to urcite bude strasne tazke ale nevzdavaj sa:)

Denzl

Tak to mi je luto:(

Uz si skusala nieco sama???
Ale si myslim,ze zviazat pravu ruku....je zly napad?
Skusas pisat lavou? Ako ti to ide?

whee_ee

som po niekoľkých operáciách, v budúcnosti ma čaká už len denervácia atď, nechcem to tu veľmi rozoberať a nádej na zlepšenie už nie je, jedine taká malá na pomalšie zhoršovanie. tam je veľa diagnóz atď, stačí sa raz dostať do rúk zlému lekárovi a už to potom ani odborníci, ani tí nemeckí nenapravia, ale to neriešme, radšej k téme :)))

whee_ee

Denzl, poviem ti, že za tých pár rokov som si prešla všeličím, proste tu už neexistuje riešenie, želatína atď už nepomôže, ani už žiadna liečba atď, proste jedine rapídne zhoršovanie, ktoré môžem aspoň trochu zmierniť, tak sa chcem posnažiť.. ale ďakujem za tip.