kiahne v 15-om tyzdni teh.

Nicoolka73

mna napadla taká blbosť:D ale tak napíšem to že keby si išla do obchodu si daj to rúško.. vieš čo sa nosilo ke)d nejaká chrípka bola a tka.. :)

jojoooj

trapne... diky za pochopenie!
aj ja som uz rozmyslala nad nejakymi vitaminmi, na dalsi tyzden idem do poradne tak uvidim co mi povie, este raz diky moc

trapne,,

DNEZL ty si fakt trapny, vidiet že to napisala zo zufalstva a ty hned musiš na každu reakciu odpovedat..ty ked nenapíšeš v nejakej teme chod na psychiatriu, tak hned že to neberie važne..si viem predstatvit ako sa može buduca mamička citit...jojooj-ak to nedostaneš do dvoch týždnoch zrejme to nedostaneš vobec a nenakaziš sa--zasob sa vytaminmi pre mamičky a ak sa bojiš-zrejme chodiš do poradne tak sa porad so svojim doktorom..určite nie si prva ani posledna mamička čo sa to mohlo stat,tak hadam ti poradia..držim place aby si mala menej stresu..

jojoooj

Denzl ja som to nepisala ani v najmensom so srandy, ten strach a ten stres co teraz prezivam si mozno ani nevies predstavit, napisala som to lebo som naozaj schopna to aj urobit ak by to mna aj babatko uchranilo
Ja mam naozaj poriadny neopisatelny strach s tych kiahni uz aj preto ze to pre mna aj babatko neni len riziko ako take ale ja mam aj ine zdravotne problemy, velmi vazne, koli ktorym sa mi nemoze zvysit teplota ani nad 38 pretoze je to pre mna uz rizikove, a navyse toto dietatko je pre mna sice druhe ale zrejme posledne ktore mozem mat...!!!!!!!!!!
tak prosim ta neber hned to co zufaly clovek napise ze je to zo srandy, ale uprimne:nebol by si aj ty schopny na mojom mieste naozaj pokupit aj neviem kolko jedla len aby si sa nedostal do kontaktu s tym, s coho mas najvacsi strach??!
Ja uz ani cez noci poriadne nespavam co stale nad tym rozmyslamm ze co ak nahodou naozaj dostanem tie kiahne, alebo sa daco stane babatku, co mu malinkemu urcite v ziadnom pripade naprospieva, tak sa snazim na tonemysliet aj ked sa to moc neda...:(

Denzl

Na pol roka:)

ako tema fakt vazna ale ty si robis srandu.......
No hadam to pomoze niekomu co to faskt bude potrebovat.

jojoooj

hmm uj sa bojim :o(
zavrem sa do izby a jest budem konzervy co si nakup na pol roka....
Chuda babetko uz teraz zaziva stresy
tak mi prosim vas vsetci drzte palce aby ma ta pliaga nechytila................

Denzl

Vírus je vysoko nákazlivý, až 90% deti, ktoré boli v styku s chorým dieťaťom sa nakazí. Dieťa sa môže dokonca nakaziť aj pobytom v miestnosti, v ktorej sa pred chvíľou zdržiavalo choré dieťa.
Vírus sa šíri kvapôčkovou infekciou až na vzdialenosť 10m a dotykom s kožnými puchierikmi.
Choré dieťa je nákazlivé už 48 hodín pred výsypom, infekcia sa šíri vzduchom pri rozprávaní, kýchaní, slinami.
Nákaza sa do tela dostane sliznicami nosa, oči, úst, odtiaľ do pľúc, z pľúc do krvného obehu, pečene a sleziny. Krvou sa dostane do kože, kde spôsobuje kožné zmeny.

jojoooj

a nemozu mi to doniest stary rodicia domov, byvame spolu, ale oni ich uz mali, len ja nie ani mala :o(
a co ten obchodd
ako sa to vlasne dostane len s tym f.kontaktom alebo aj tym vzduchom???

Denzl

okamzite sa stiahni do uzadia.......je to nebezpecne.
Pre zdravie by mal clovek obetovat vsetko......tak to praktizuj aj ty.

jojooooj

No ja ju do skolky ani nedam, ale nemozem to dostat napriklad v obchode ked pojdem nakupit?
Vraj sa to siri aj vzduchom nielen f.kontaktom