dovod vynechania periody

easter

prave som vstala a perioda dosla :) akurat ze mam neuveritelne krce. vzdy som mala ale nie taketo. moze to znamenat cystu?ze najprv meskam a potom ked uz dojde tak su tie krce omnoho silnejsie nez zvykli byt?

easter

tak ja este stale meskam.. rano si skocim este po jeden test a rovno sa aj vyberiem k lekarovi. snad uz bude ordinovat

zienka

Easter,
mne meskal menzes 16 dni a pritom ho mavam vzdy pravidelne Vsetky tehotenske testy boli negativne, ale aj napriek tomu sme s priatelom ziskali par sedin, ci nahodou nebudeme traja. Napokon som sla k lekarke. vysetrila ma ultrazvukom a povedala, ze nic nevidi, ze som zdrava a ked nedostanem menzes do 3 tyzdnov, tak bud potvrdi tehotenstvo, alebo mi da vyvolavacku. dalsi den po vysetreni menzes prisiel... takze tak... psychika, psychika to bola u mna.

jaLENja

Prechladnutie, stres, antibiotiká, cysta...
To môže byť rôzne. Pozoruj, či nemáš výtok, či nejaké bolesti a podobne. V prípade núdze navštív normálne gynekologickú pohotovosť. Neboj sa toho,a k budeš mať bolesti, tak ti niečo proti tomu dajú.

easter

popravde..citim v podbrusku taky akoby tlak alebo co to je..miernu bolest.najma na pravej strane.a pred tyzdnom bol jeden vecer ked ma to tam pichalo teda riadne.moze to suvisiet? snad nie nejaky zapal :/ docerta teraz su este aj sviatky..lekara mam sukromnika..urcite nebude ordinovat