Týždeň mešká a nemá prečo?!

Príspevok v téme: Týždeň mešká a nemá prečo?!
Zuuus

Beriem antikoncepciu, no kvôli cestovaniu som tento mesiac vynechala. Minulý pondelok som mala dostať krámy a už prešlo 7 dní, no stále som nedostala. Nemala som s nikým pohl. styk v ten mesiac a až o pár dni (vo štvrtok) po tom pondelku, čo som mala dostať a nedostala som, som mala nechránený sex. Noo Tak neviem teraz prečo mi mešká.. či kvôli tomu, že som už cca 2 týždne mierne chorá/nachladnutá, alebo preto, lebo som nestravovala často ale menej ako obvykle - no zdravo.. alebo je to pre niečo iné? Dúfam, že nie som tehotná, nemala by som byť.. ale stále neviem čo je vo veci.. Nemá s tým niekto skúsenosti? Poradí mi niekto?
Ďakujem

Karina

Mia ma pravdu, pocas brania HAK nedochadza k ovulacii - menstruacia je len akesi krvacanie z vysadenia... A kazdopadne nechapem to vynechanie - to si vynechala len na 1 mesiac? To telu narobi este vacsi bordel podla mna, ked vynechas na kratko a potom zacnes znova brat... Bud uplne alebo vobec nevynechat...

mia134

Ak dobre chapem tak si vlastne vysadila HAK, nie? A divis sa ze nemas kramy? V zavislosti od toho kolko si ju brala telu trva predsa kym sa dostane do stavu ovulovat...chapes vobec princip HAK?