zaujímavý diétny program

Príspevok v téme: zaujímavý diétny program
Liana...323

Keďže som ešte v živote nedržala žiadnu diétu, tak nemám s tým žiadne skúsenosti. Lenže teraz by som súrne potrebovala zhodiť tak 5 - 6 kg, ale opatrne, nechcem si pokaziť organizmus. Našla som jeden zaujímavý diétny program, ale chcem sa o ňom s vami poradiť, určite máte viac skúseností ako ja:
Takže podstata v ňom je, že jedlo sa konzumuje 5 x denne, pravidelne ! v trojhodinových intervaloch - vraj, aby sa naštartoval metabolizmus. Raňajky chlieb so syrkom, desiata jogurt, obed diétna stava, olovrat ovocie - zelenina, večera diétna strava. Tá pointa je v tom, že oni mi to jedlo, komplet na celý deň dodajú a ja si ho už len v správnu hodinu vytiahnem z chladničky a zjem. Tá varená strava sú zamrazené balíčky diétnych jedál, ktoré len ohrejem v mikrovlnke. Páči sa mi aj v tom, že jedlá sa nikdy neopakujú, všetky jedlá sú iné, ani len jogurty sa neopakujú, čiže strava nie je jednotvárna. Jediné, čo si zabezpečujem, sú nesladené nápoje.
Radím sa preto, lebo tento diétny program je dosť drahý. Síce, keď som si to spočítala a uvedomila si, že ten mesiac (je to na mesiac) na stravu neminiem ani cent, v konečnom dôsledku to nie je až také drahé.
Čo myslíte, stačí jesť pravidelne, diétnu stravu, trochu viac pohybu a pôjde to dole? Oni zaručujú - za mesiac u ženy tých cca 5 kg (ale takouto zdravou formou) 100% úspešnosť, ale len v prípade ak sa to bude 100% dodržiavať.
Ďakujem za rady.

Liana...323

Ja nie som z BA, tak mi to doviezol domov kuriér z ich firmy. Dá sa s ním dohodnúť, či ti má jedlo doniesť na týždeň, alebo na dva, pričom si zaplatíš celý mesiac a on ti to zakaždým dovezie. Aj to je super, že ti to donesú priamo domov.
Neviem či dokážeš podľa toho uvariť, jednak sú tam len názvy, nie recepty a sú dosť pestré, čiže, keby si chcela podľa toho variť každý deň, tak sa nedoplatíš. Ale tak všetko je možné.
A milujem, keď je recept v časáku napísaný, že: plátok morčacieho mäsa... a pod. To aby som kôli kúsku kupovala celé balenie. Ale nie je to len o mäse, ale o všetkých ingredienciách.

Kolinia22

No tak to je drahe veru....ale ved su tam vypisane tie jedla, neda sa to proste len zostavit podla toho, co je napisane, ci tam je presna gramaz a podobne, to jedlo sa da objednat alebo kde sa to da kupit, nemam cas momentalne citat celu stranku, ale neskor si to pozriem...

Liana...323

pozri na easydiet.sk

Ale hneď upozorňujem, že to nie je najlacnejšie, každopádne to funguje a stojí to za to.

Liana...323

FUNGUJE TO :DD

mám dole 5 kg a pred sebou už len týždeň.

Ďakujem za názory, aj negatívne, som rada, že ma neodhovorili, to sebavedomie za to stojííí. Nech už je pekne, mám toľko vecí, v ktorých sa mi chce chodiť...
Potom ostanem v rovnakom stravovacom tempe a som zvedavá, či nenastane jojo. Teoreticky by nemalo.

Liana...323

Tak ja už mám za sebou takmer 2 týždne a 3,5 kg dole. Už je to aj vidno. Suuper.
Ono je to fakt o tom pravidelnom stravovaní.
Veve, napísala si to presne. A ešte keď máš variť: energia, voda na umývanie riadu, čas... skrátka, takto si to zaplatíš a máš všetko hotové. Kto to vyskúšal, ten to chápe. Ja ani neviem ako si zvyknem na normálny režim :(

Veve9

baby berte to tak, ze ten kto si nemoze dovolit denne stat pri sporaku sa zvasca stravuje v restauracii, alebo nejakej jedalni pripadne vo fastfoode, ak si to prepocitate, ranajky cca 2 eura, obed okolo 5 eur, vecera tiez tych 5 eur, este mimo to nejake kavicky, sladkosti, zakusky....no a ten program vam da 5 jedal na den, kupite si k tomu uz len mineralku caj...program vas vyjde 13 eur na den, mineralka 2 flase 1 euro, tak co je potom lacnejsie??? ked som si to tak prepocitala, radsej si necham vsetko uvarit, zaplatim priblizne rovnako, budem jest zdravo a hlaven chudnem!!! a o to ide!

Liana...323

Ale ja som fakt spokojná :)
Ide o to, že aj keď si prečítam ako sa v diétach stravovať, nikdy si to tak nenavarím sama, pretože to neviem a hlavne to nerada robím.
Lolita, ďakujem za rady, ale podľa toho čo si mi napísala neviem čo jedlé by som pripravila, takže takto mi odpadáva robota s rozmýšľaním a varením.
A čo sa týka prihrievania v mikrovlke... To nikto mikrovlnku nepoužíva? veď ja v nej prihrievam jedlo denne.
Ich jedlá sú uvarené, vychladené a následne hlboko zmrazené. Na každom balíčku je dátum uvarenia a podľa toho viem, že bolo varené minulý týždeň. So skúseností viem, že týždeň ti jedlo v mrazáku vydrží.
Ako hovorím, najlacnejšie to nie je, ale ušetrený čas zúžitkujem inak...
A čo je hlavné, kilá idú dole.

sweet_lolitta

Lianka :) Draha moja, nenalet im!! Je to naozaj nechutna predstava, ze si budem varene jedlo davat do mikrovlnky, ktovie, kolko im lezalo na sklade a hlavne AKO JE ZAKOZERVOVANE. Ani svojej macke bych to nedala zrat.

Ak chces zdravo schudnut tak jedz naozaj viackrat do dna, ked budes mat hlad. Nech mas za cely den najviac OBILNIN (rano obilna kasa, napr ovsene vlocky, obed tyza NATURAL, ja milujem bulgur, je chutnejsi a lahsie sa pripavuje ako ryza atd),dalej STRUKOVINY: cicer (mozes jest aj denne- pomazanky, polievky, omacky, privarky, plnky...), zlty/zeleny hrach, cervena/zelena sosovica, soja..atd, ako bielkoviny chude maso z hydiny raz za cas alebo bielu rybku, vela ZELENINY varenej, o nieco menej surovej, a tuk primerane, na den na osobu ti stacia 2 lyzice kvalitneho rastlinneho tuku.

Vyvaruj sa rafinovanym potravinam: biela muka, cukor (aj hnedy), ryza, sladke napoje, med, konzervovane potraviny, normalne kvasnice (nahradzuju sa prirodnym kvaskom> kvaskovy chleba, zozenies v Bio obchode).