Šaratica (zapcha a kozne problemy)

Príspevok v téme: Šaratica (zapcha a kozne problemy)
skelet

Ako dlho sa odporuca uzivat šaraticu? - na zachu resp. na kozne problemy. Zevraj to nie je navykove prehanadlo ako list senny a gutalax, ale pocula som, ze ani dlhodobe uzivanie tejto mineralnej vody nie je dobre. trpim zapchou, zrejme chronickou, psyllium nepomaha, ani slivky lan a podobne veci. teraz to skusam so šaraticou ale neviem dokedy ju smiem uzivat... poradte ak viete, dakujem.

Saratica

Rng,Saratica má svoju tradíciu a ako prirodná, nemôže byť skodlivá, samozrejme ani s nou netreba preháňať. Ale je vyborna prave na dôkladné vyčistenie čriev, kedy prave tak môžeš začať s roznou očistou. A prave o to ide, aby creva neboli zanesene vlakninami, lebo akukolvek dietu zacnes, ci uz proti candide a lebo co ja viem, tak je to trva dlho, kym sa dostavi vysledok. A probiotiká pekne nahradi aj klasicke Bifi.

RNG

Nechapem, preco si ludia na Slovensku myslia, ze vsetko co vyteka zo zeme je liecive?
Saratica obsahuje plno pre telo neprijemnych chemikalii, este viac obsahuje zajecicka a preto sa ich telo snazi vyhodit=hnacka.
Rozne mikrovlakniny s hromadou vody(musis brat vyse 50 nasobok vody na vahu, inac ta zapecie)nielenze zlepsia motilitu/peristaltiky/pohyb v crevach a pravidelnost, ale aj precistia creva od roznych toxinov a najma su vyziva pre nase velmi uziticne probiotika

Malokto docenuje ulohu probiotik v nasom zivote, lekari o nich vedia len maly zlomok.
Preto tu uvediem o nich data.
Pocet probiotik v zdravom tele je 10 na strnastu, tj 100 000 miliard a vazia az 1 kg.
Vyrabaju az 70% vsetkych obrannych latok, co telo spotrebuje, tj viac, nez je schopne samotne telo produkovat.
Pomahaju travit a produkuju ai ine ziviny pre nas, vcitane niektorych B-vitaminov a inych.
Crevna flora sa znacne meni podla jediel co jes, tj podporujes cukrami a jemnymi mukami candidy a plesne, alebo mikrovlakninami najma probiotika.
Nielen vyber jediel samotny reguluje mikrofloru v crevach, ale aj mnozstvo mikrovlaknin v nich, pripadne doplnkoch, co vrele odporucam, ale aj pouzitie atb a obcasny prisum probiotik, najma po pouziti atb alebo hnackach je nevyhnutny.
Z niecoho sa totiz musia zacat rozmnozovat na potrebne mnozstva.
Z varenej a sterilnej potravy ich nemozeme totiz dostat a prehnana hygiena zabrani moznosti prisunu probiotik do tela. Preto je dolezite z casu na cas ich brat, laboratorne vypestovane a vyslachtene tie najlepsie, najuzitocnejsie druhy.

Saratica

netrpim zapchou, len mam ist na kolnoskopiu a lekar vravel, že šaraticou to najlepsie vyčistim črevo A to mi uz viaceri potvrdili, preto ju zhaňam.