závislosť na žuvačkách ? priberanie

silanka

zuvacky bz cukru maju v sebe nahradne sladidlo a to ma laxativne ucinky tak si davaj pozor lebo ti to moze narusit crevnu floru alebo sa stanes precitlivena na to sladidlo a tiez budes mat traviace tazkosti.skus si jednu zuvacku rozdeloit na viac casti a zut to takto nech sa ti pocet balikov zmensi, ved toho je vela.ale gratulujem, ze si prestala fajcit:)

[zruseny12]

...myslim si,ze ZUVACKA je velmi dobra vec,ale tolko kolko ty spotrebuje zuvaciek...je to divne ved na jeden den ti staci napr.1-2zuvacky...
mne raz bolo VELMI ZLE v praci,tak som si kupila zuvacku ORBIT PLATKOVU TMAVOMODRU...a behom hodiny mi bolo VELMI DOBRE...takze asi ZUVACKY su fakt na nieco dobre.../teraz uz viem,ze mi pomohla s travenim,lebo mam traviace problemi atd.vtedy som to este nevedela,len tak ma napadlo,si kupit ZUVACKU...odvtedy ked idem do prace stale mam zuvacku,ale mne staci pol zuvacky na pol dna a pol na druhu cast dna...
ORBITKY TMAVOMODRE PLATKOVE SU VELMI KVALITNE ZUVACKY...vyskusala som vselijake,ale podla mna tie su najkvalitnejsie...

[zruseny12]

Študujete? Žujte žuvačku!
Slávka Vlčková, Pravda.sk | 11. júla 2009 1:02
Aj keby sme nechceli, všetci vieme, že žuvačka nám "fantasticky zlepší dych a vybieli zuby", no dokáže aj vyčistiť ústnu dutinu, potlačiť prejedanie a zvýšiť mozgovú aktivitu.
Dajte si žuvačku! Potláča chuť na maškrtenie a zvyšuje výkon mozgu.
Dajte si žuvačku! Potláča chuť na maškrtenie a zvyšuje výkon mo

[zruseny12]

Žuvačky proti obezite

Žuvačky sú malý zázrak. Okrem toho, že čistia zubnú sklovinu, majú úžasný vplyv aj na štíhlu líniu.

Žuvanie totiž aktivizuje tvorbu slín, žalúdočných štiav a krásne naštartuje proces trávenia. Pri strážení kilogramov spĺňa teda hneď niekoľko funkcií súčasne.

Ak si dáte žuvačku, ihneď, ako pocítite hlad, dočasne oklamete žalúdok, zamestnáte ústa a nebudete do seba pchať každé jedlo, na ktoré natrafíte.
Žuvacia pauza medzi jednotlivými chodmi poskytne vášmu mozgu dostatočný priestor a hlavne čas spracovať informácie o množstve jedla, ktoré ste už stihli zjesť. Veľmi skoro sa dostaví pocit sýtosti a druhý alebo tretí chod si ľahšie odopriete.
A ešte jeden benefit žuvačky. Ak to s jedlom preženiete, pustite sa do žuvania žuvačky. Vaše šokované a preplnené vnútro sa zmobilizuje, žalúdočné šťavy začnú postupne spracovávať jednotlivé zložky bohatého chodu a vy sa konečne budete môcť nadýchnuť

[zruseny12]

Zdroj Zdroj: 24hod.sk 12.01.2006 (00:29) Sekcia zdravie

Žuvačky sú malý zázrak. Okrem toho, že čistia zubnú sklovinu, majú úžasný vplyv aj na štíhlu líniu. čítaj celý článok

jajka001_

ty si musela vela fajčiť :)40 denne? neboj nepriberies, ta nervozita je docasná, drzim palce nech to vydrzis

ha1

ja ziram ze pribera:DD...akoze to si vazne myslis ze z toho cukru co je tam priberies?..podrzte ma...kokso
a ani ziadnu slezinu neopotreovas...ked tak, tak vazne sanku a zuby...
este to ze ti rychlo vytravi kvoli hyperprodukcii zaluconej stavy...
ale ludia uz vazne nemate co na robote ako sa pytat taketo hovadiny

Sonis

Ja tiež milujem žuvačky a žvýkala som ich dosť často, ale musela som obmedziť.
Pretože aj v žuvačkách sa nachádza cukor a ak ti balík žuvačiek vydrží týždeň tak to nieje zlé, ale ako hovoríš 4 balíky žuvačiek za deň to je až moc. A určite sa z toho priberie! Vážna vec.