Bolest v bedrovom klbe

Danama

Ja mam v bedrovom klbe problem taky...ze celu dobu ma v nom picha a celu dobu mooc boly...a pan Doktor povidal ze to prejde....len ..
.ci stim. ! Ja uz nevim ! Vpraci od bolesti aj placem..poradte my..

.Dakujem

spánok

Kedže 8 hodín denne ležíme v postely, tak si najprv skontroluj či je správne riešená pre zdravý spánok. Posteľ ti má pomocť s odstránením problému, ale možno ti ho zapričiňuje :)

marienchen

MNA TIEZ BOLEL A HLAVNE SOM NEVEDELA PRELOZIT LAVU NOHU CEZ PRAVU , VTEDY SOM ZACALA CVICIT JOGU , RAZ SOM DVIHLA NOHU VYSSIE NEZ JE ZVYKOM , PUKLO MI V KLBE , ALEBO V PANVI A ZACALA MOHLA SOM
NOHU NORMALNE PRELOZIT BEZ PROBLEMOV. TERZA SA TA SITUACIA OPAKUJE , NEVIEM SI DAT RADY

JaSi

pekny vecer
Mavam bolestilaveho klbu asi mesiac pravidelne cvicim a neviem si dat rady z coho to moze byt. Najskor som myslela ze mazivo beriem podporne vitaminy. Ale je to hlavne v klude ked lezim na pravej strane lavy bedr.klb neuveritelne vtedy boli. Viete mi poradit prosim. Som aktivna sportovkyna a nechcem skoncit koli klbu.

Andrej11

Ja mám to isté čo klarka_ , len mne to už pretrváva 2 mesiace a čoraz je to horšie Chirurgopraktik mi povedal že až do 2 týždnov sa mi to nezlepší mám si vybaviť MRI -magnetickú rezonanciu. Rengen tam mi nič nenašli furt cítim len ten nerv ako keby mi na ten nerv niečo tlačilo najhoršie je to v tedy keď dlho sedím na mieste ako stávam mám pocit že sa mi ide niekedy noha zosipať pls poraďte mi mám len 19 rokov :(

RNG

Na nervove bolesti je dpobre brat rybaci olej(10 gramov) al3ebo este lepsie krill olej(2 gramy) ktore pomozu poskodene nervove obaly vyhojit.
Proti zapalom su najma curcuminoidy, davka je 3 x 1500 mg curcuminoidov.
Na mazanie klobov treba jest tyzdenne 2 avokada, alebo brat doplnky ako CMO alebo rozne cetylovane nezmydelnatelne oleje.
Na klbovu hmotu je hrom,adfa doplnkov, zacni od dobre povarenych glykov a huspenin, az po rozne klbove zmesy, ktore obsahuju mukosachridy, ako glucosamin chondroitin, MSM, hyaluronicku kyselinu a podobne, samozrejme vo vacsich mnozstvach, preto radsej odporucam brat 1500 mg glucosaminu, 2000 mg MSM, 200 mg hyaluronickej kyseliny, alebo pre tych co nechcu brat izolaty je 10 az 30 gramov zelatiny, zivocisnej s dobrym enzymom na stravenie.