Kotna macka nam usla z domu

Príspevok v téme: Kotna macka nam usla z domu
silanka

Nastal taky problem,ze mame kotnu macicku.2 tyzdne dozadu sme jej vytvorili krabicu v otvoron z boku aby mala kde vrhnut maciatka.sama sa do nej premiestnila.do jej kosiku, ktory ma aj ,,strechu,, sme vystlali takou nesustavou foliou a makkou plachtou, keby chcela premiestnit maciatka tam.lenze dnes sme ju pustili von ako stale, ale uz sa nevratila.na obed sme ju videli a volali ale nedala sa ani chytit a uz zacala rodit, kedze bola od krvi.proste usla a my netusime kde je.bojim sa ze zdochnu male v tej zime.neviem preco to urobila.ako ziskat doveru a to aby prisla aj s maciatkami domov?ved sama vie, ze teplo a jedlo nikde nedostane.

NATA

Len tak keĎ som tu prišla opýtam sa aj takú somarinku koľko majú vaše mačky mačiatok moja má vždy 1 maximálne 2 neviem prečo ?

ZmrzlinkaJA

Vcera som bola u veterinarky a vravela ze stav je lepsi. Ved jej natlacala vodu vsade kde uznala za vhodne. A uz mam len dve maciatka a uz mi kape uz aj druhe co mi ostalo.. Aj ich prikladam k macke ale uz si neberie cicik do papulky. Podla mna je to s tym ze macka je chora slaba a uz nema dostatok mlieka a male nemaju co tahat a vzdy aj tak prezije to najsilnejsie.. Ved maju 2 tyzdne aj 2 dni. Ake mlieko mam davat nalim maciatkam?

Deria

mozno to nie je iba nachladnutie. okrem toho, ak bola macicka dehydrovana, mala dostat infuziu. necakaj, vezmi macku aj s malymi a bez rychlo lepsiemu veterinarovi!

ZmrzlinkaJA

Uz je to tyzden a mala 5 maciatok a vcera mi zdochla jedna a dnes druha. Uz mala namale aj tretie maciatko ale nejak sa pozdviechalo. Co mam robit aby mi nezdochli aj tie dalsie. Macka im dava po sediacky papat lebo ked si lahne na bok tak nemoze dychat.

ZmrzlinkaJA

Dobry den. Mam choru macku. Bola som s nou u veterinarky a vravela ze ma zapal pluc a je silne dehidrovana. Dala mi aj antibiotika. Lenze moja macka bola tyzdeen po porode a zmokla a vtedy ochorela. Uz je to tyzden

mate59

kotná nemusí byť,ale môže v tých miestach byť zranená,skús ju prezrieť,alebo pohryznutá od kocúrov a pod.

sluniečko

Naša mačka sa nechce dať hladkať.Avždy ked ju pohladkym po chrbte az blizsie k chvostiku tak zamnauci a uhryzne ma . A velmi sa ma boji prosiiim neviem co mam robit? Opiste mi bud na email. Velmi prosim ci je kotna ?

silanka

no nasa macicka nema ani rok a to boli jej prve maciatka. situacia je taka, ze aj my sme hladali maciatka, kde ich mohla vrhnut, ale nic sme nenasli.bohuzial...museli podla nas len zdochnut, pretoze macicka vedela, ze keby sa o ne nevedela postarat tak u nas najde teplo aj jedlo aj vsetko co pre svoje maciatka potrebuje. podla mna bud vsetky zomreli ked rodila alebo ich fakt nejaky kocur zaskrtil alebo nieco take, pretoze velmi vela maciek nam stale chodi po dvore.

situacia sa troska zlepsila, nasa macka sa sem tam napije,ked nieco je tak naozaj velmi malicko, ani kruzok jednej sunky nezozerie:(ma take mutne ocka, uplakane, prestala sa o seba starat neumyva sa, co stale chodila biela ako sneh cistucka.bojim sa, ze od zialu sa jej nieco stane.je to clen nasej rodiny,prihovarame sa ku nej nech citi , ze nie je sama, ale ona cele dni iba spi a spi....a veterinar..ocko vravi, ze to macka musi prekonat sama, ze veterinar nic nevyriesi ...