Co si mam o tom mysliet?

Príspevok v téme: Co si mam o tom mysliet?
roman32

Dobry den,
chcel by som sa Vas opytat na Vas nazor, lebo sa nemam s kym o to podelit.Som tretiak na strednej skole a mam v trede spoluzacku, ktora pred celou tredou ked nekde sedim alebo stojim chyti medzi nohy alebo za zadok.Trieda sa mi akoby ocami smeje, ale pusu si to devca so mnou dat nechce.Rozprava ako ma lubi, ale poza chrbat pocujem od nej ako na ma zhadzuje. Myslite, ze ma to devca o mna zaujem alebo si so mna sustavne utahuje??Dakujem za Vas nazor..

anjelik9

podla mna je to jedno nedozrete a riadne pubertou trieskane decko čo nevie čo od výmyslu sveta zo sebou tak si robí "srandu" jej typu a predvádza sa pred kamarátkami a pritom zo seba robí akurát tak trápnu k....
ZUZIC z toho si nič nerob u nas na oa sa tiež nič nemohlo ževraj ked si mal pírsing a učiteľke to vadilo ta mohla aj z hodiny vylúčiť ale žiadna to nespravila =) cez písomku chodila po triede a zapisovala do triednej knihy baby čo majú holé kríže =) a triedna povedala že to by potom museli zapísať aj ju =DDD fest hovadiny si povymyšlaju ale ked vidíš jak tam daktore chodia zobliekane jakeby na diskoteku abo dakde do bordelu šli tak sa ani nedivim šak baby skoro same a tých par chalanov tam aj šlahnut muselo =) a ten fararko čo nas učil šak ten sa musel do polnoci spovedať =) našťastie my sme boli ete tí normálni ale rok od roka horšie prváci =)

zuzic

zdochnem co si stiahla podrpsenku?
na na skole kam sa chystam su zakazane aj ramienkove tricka a za toto by som uz asi letela:D
chod za riaditelom alebo kym...

jajka001_

normalne sexualne obtazovanie :) chlap by uz sedel
snazi sa ta tym primitivnym sposobom ponizovat lebo ty sa nevies branit. asi sa nebranis lebo chapes ze je blbá a nepomohlo by to. mal by niekde nabrat sebauctu a povedat jej nieco take aby uz dala pokoj. vezmi si priklad z inych, ktorych obtazovala ale uz nie - cim to je? cim sa lisite? skus si predstavit ako by on reagoval na tvojom mieste na taketo spravanie a zachovaj sa tak.

lost

no podla mna ak pojdes za zastupkynou/riaditelkou, alebo aj triednou a vysvetlis to mozno s nou nieco urobia :)

ale ak by neurobili tak...

mozes ako uz bolo napisane ignorovat, alebo robit jej nieco co ju donuti prestat, mohla by mat "slabe miesto", a provokovat ju az ju to donuti prestat.. ale nic ma nenapada ako by sa to dalo zrealizovat..

roman32

ja fakt nevem co si mam o tom myslet, ked minule si stiahla podprsenku cez hodinu a mi ju hodila do hlavy.noa pred casom si stiahlo nahovice tak prisla ku mne a povedala..pozri ake mam sexi gatky!..no piste dalej..ale ok..pokusim sa ju ignorovat