Každodenná bolesť hlavy už asi 1 rok

Príspevok v téme: Každodenná bolesť hlavy už asi 1 rok
Latsy

Bolesti hlavy mávam od malička. V detstve boli neznesitelné, niekedy sprevádzané zvracaním. Zvyčajne 1 za 1-2 týždne. teraz mám 20 a už asi pred rekom ma neprestajne bolí hlava. Mám problém aj s očami. som citlivý na svetlo a v poslednej dobe ma oči pália, cítim ich unavené, používam kvapky ale ich účinok už netrvá dlho. Všimol som si, že aj hluk alebo silný pach vyvolá bolesť hlavy. Často mám zvýšený pocit tepla - iným je zima, ked ja som vyzlečený už. Lekár toto všetko spájal so štítnou žľazou.mimochodom telesnú hmotnosť má aj po 3 rokoch rovnakú.70kg, 190cm. Bolesť je pulzujúca, bez aury, väčšinou na jednej strane hlavy. Často neviem posúdiť, či ma bolí hlava alebo oko alebo niečo medzi. Bolesť viem vyjadriť na stupnici 1-10 zvyčajne 6-7. Písanie denníka považujem za zbytočné, lebo bolesť sa mení v takmer každej chvíli. Ked si bolesť nevšímam ale je tam, na stupnici asi 2, stáva sa také, že z ničoho prudko začne bolieť, začína to ako pichnutie, ako šok, a neprechádza to. Fakty:
veľa času trávím pri PC
mám problémy so štítnou žlazou, liečil som sa už 1 rok ale s hlavou neboli žiadne zmeny.
bol som u očného lekára v SR - dostal som kvapky na suché oči. nič viac
bol som na CT mozgu v Sev. Írsku, kde momentálne žijem - neutrálne výsledky
krvný tlak som mal často meraný - tiež normálne hodnoty.
lieky proti bolesti hlavy neúčinkujú

asi by som mal skúsiť očného a CT ešte raz ale niekde inde.

Ďakujem za vaše názory, rady.

Liliona

Ahoj aj ja mam presne rovnake priznaky. Je to strasne no trak skus zajst na vysetrenie krcnych mandli lebo i ja po dvoch rokoch roznych ochoreni som sla a povedali ze tie bolesti hlavy pridu ak si ich nedam vybrat. Uplne som ich podcenila a teraz si ine ani neprajem. Vela stastia.

RNG

Nemusi matr ziadne zmeny, cely problem moze byt nizka viralna imunita a vlastne vzdypritomne v tele virusy mu napadaju myelin, nervovu izolaciu.
Pomoze zvysit viralnu imunitu, pozri si to napr cez google.sk v teme herpes pod mojim nickom.
Na hojenie nervov velmi pomaha brat polotovar na myelin, omega 3 zlozku DHA a ciastocne aj EPA, ktore sa nachadzaju v rybacom a este lepsie v krill oleji. Davka rybacieho je 5 az 10 gramov, krill 1 az 2 gramy.

malaanka

daj si urobiť MRI hlavy,CT nemusí ukázať nič a na MRI sa zistia zmeny.Mal si to už robené?Píšem z vlastnej skúsenosti.

fibromyalgik

Také trpím na staršlivé bolesti hlavy, pomohly mi až po mnoho letech v Rehabilitačním ústavu Kladruby, kdy mi po dobu jednoho měsíce odblokovávali krční páteř a hlavové klouby.

Příznaky jenž popisujete mívají i pacienti s Fibromyalgickým syndromem
fibromyalgik.webnode.cz

ad23

Nezabudni aj na vysetrenie krcnej chrbtice ak nemas. To vie sposobit take bolesti ako opisujes (napr. ked niekto ide v zime von bez salu). Ked si skusis akoby "nadvihnut" hlavu a bolest znatelne ustupi, tak je to skoro jasne, ale nemusi (znie to vtipne, ja viem)..

zdenička

Skús očného, ale nech ti oči zmeria po rozkvapkaní - u mladého človeka sa oči ľahko prispôsobia - volá sa to akomodácia, ale pri dlhšom namáhaní bolia a z toho sú aj bolesti hlavy. Mne tiež bežným vyšetrením nenašli žiadnu chybu, ale keď som trvala na tom, že pri dlhšej práci a unavených očiach nevidím dobre, tak na doktorka rozkvapkala a merala mi chybu potom a zistla, že mám 1,25 a 0,75 dioptrie na čítanie. Tiež sa môže jednať i o migrénu, ale tam sa dá bolesť len utlmiť liekmi.

bellisimo

ahoj zdravym vas.chcel by som sa podelit s mojimy bolestami hlavy.tak moje priznaky zacinaju hlavne v teplom obdoby vtedy je to najhorsie.mavam strasne bolesti hlavy ked je dusno horuco hlavne som strasne unaveny a skoro stale ked je teplo trpim unavov.pri nadmernej zatazi ked zacnem pracovat na slnku alebo vsade kde je dusno alebo teplo dostavam pri zadychcani tlaky do hlavy a zacina sa bolest ktora trva dlho.us ani na kupalisko nemozem ist pre tu ukrutnu bolest co by mala nasledovat.mam dve male deti a as teras zacinam mat strach co by sa mohlo stat.u lekara som stym este nebol teda bol ale nikdy som to nedokoncil:(ale us sa chystam v najblissej dobe.v zime mozem robit ako divy kopat skakat a bolost nikde teda je ale pri fakt velkej fizickej namahe.stale ked sa chysta teple obdobie a kazdy chce pomoct a ja nemozem nikomu pomoct lebo mam problemy s hlavov.tak to je asi v skratke vsetko .ma niekto zvas podobne priznaky ako tu popisujem ja???

Latsy

asi zníženú, neviem. mám tam nejaké cistové teliesko a toxíny v krvy. resp. mal som. dávno som nebol na vyšetrení. beriem euthyrox50 resp. som prestal a moje bolesti zoslabli. tak to už neberiem radšej.