1.5 zacinam 90dnovu dietu

Príspevok v téme: 1.5 zacinam 90dnovu dietu
lucky10000

Volám sa Lucia a chcela by som sa k tebe pridat. Meriam 165 cm a vazim 85 kg, co je hroza. Som sice po porode, ale chcem uz nieco robit so svojou váhou.
90dnovu dietu som drzala aj minuly rok, schudla som sice asi 7 kg za nejaky mesiac, ale hned na to som otehotnela, takze som pribrala 12,5kg. Mam rovnaku vahu ako pred tehotenstvom, ale NEPACI SA MI!!!

KTO SA PRIDA???????????????

anavi2

Pekne cicusa...
ja som to zase vzdala :( az sa hanbim vydrzala som 12 dni a teraz nejak sa do toho nemozem nakopnut lebo sa ani sportovat neda a to nejak na mna zle robi a bola som aj dom a u nasich dlhsie tak to uz uplne ze zle bolo...asi zacnem zase lebo mne uz asi nic nezaberie a nech s apocasie umudri ja chcem ist sportovat von aaaaaaaaaaaa
tak sa pekne pochval s nejakym vysledkom a hadam ma nakopnes :)

cicusa03

no kde ste babeny? co ste to vzdali uz po par dnoch? ja som mala dneska ovocny den..uz citim trochu aj na nohaviciach, ze povolili :P

anavi2

witch
ale toto nie je velmi prisna dieta...tiez sa mozes poriadne najest len treba dodrziavat potraviny v konkretnych dnoch, takze si myslim ze nehladujeme...
a tesim sa ze nechudnem tu sama :) ja mam dnes 9.den tak zajtra to vidim na nejake zeleninove rizotko :) zatial sa celkom drzim anemam tu vahu tak sa odvazim az 18. maja ked budem doma :)
pekny vecer prajem este...

witch742

Baby skúste miesto tejto 90 dňovej diéty, po ktorej znova priberiete radšej vyskúšať zmenu v stravovaní. Jesť pravidelne každé 3 hodiny. Snažiť sa stravu rozdeliť na sacharidy a bielkoviny. Platí, že sacharidy treba jesť v doobedňajších hodinách a bielkoviny poobede a večer. Takže ak máte chuť na niečo sladké tak kľudne ale doobeda. Mne sa takto podarilo schudnúť 8 kg za necelé 4 mesiace a výhoda je, že nepociťujem hlad a už vôbec sa necítim obmedzovaná stravou. Treba si iba zvyknúť a kilá pôjdu dolu samé aj bez diét.

cicusa03

ahoj lucky..aj ja som na druhom dni...tiez mam okolo 85 kil..ale mam 180 cm..tak hadam nam to pojde dolu :) kolko mas inac rokov?

lucky10000

Ja zacinam stale rannou kavou a potom nejake to ovocie. Vcera som mala na obed kuracie mäsko s kapustou, no nic moc,ale dalo sa a na veceru to iste. Dnes budem mat polievocku so zemiakmi a mrkvou. Taka mnamka. Dostatocne ma zasiti a je vyborna. Zahustuje sa sice maslom a mukou, ale davam len trosicku.