nausnica v uchu - chrupavka

Príspevok v téme: nausnica v uchu - chrupavka
nausnicaa

pred tyzdnom som si dala prepichnut chrupavku a dali mi do nej nausnicu z chirur. ocele. cistim si to slanym roztokom. tak ako mi povedali. no pekne sa to hojilo, bolelo to len pri dotyku, ale dnes mam okolie toho piercingu cervene az skoro do fialova, a mam to ucho teplejsie ako druhe. myslite ze je to zapal? alebo je to pri hojeni chrupavky normalne? alergiu na kovy nemam

KrisSaughter

Noo , ja mám nášnicu v chrupavke asi 3 mesiace .. dala som si ju nastreliť , mňa to moc nebolelo , bol to taký bod zlomu. Hojí sa mi to naozaj pekne a to si to ani nemusím čistiť nejakými vodičkami. Po týždni som ju už vobec necitila len keď ma do toho niekto buchol. Každý to má asi inak , mňa to skoro vôbec nebolelo :) Odporučujem

Cucamen

Chcela by som sa spýtať.. chcela som si dať prepichnúť chrupavku, ale počula som názory, že tam nie sú nervové zakončenia a je neškodné si to prepichnúť aj sám.. ale počula som,že tam sú nervové zakončenia a mala by som si to dať prepichnúť do piercingového štúdia... viete poradiť?

Noe.mičatko

ja mam v chrupavke naušnicu asi mesiac dala som si to nastreliť,po tyždni som si všimla opuchnute ucho zlakla som sa tak somsi naušinu vybrala a ucho umyla s takou vodičkou čo mi dali dost to štipalo bolo to ešte čerstve a po chvili dala naspeť davalo sa mi to tam dosť ťažko bolelo ma o potom ešte ale teraz je to už lepšie najhorši je prvy tyždeň teraz ma to boli ked mi do toho niekto buchne ale inak je to ok pači sa mi to dneska si idem kupiť taky ten polo kružok do toho

cup-cup

Ja mam tiež prepichnutú chrupavku. V prvom týždni som si ju v spánku natrhla a preto som to mala tiež fialové a teplé a bolelo to jak šlak. Dávala som si slané obklady, ale aj tak to do teraz nemam uplne zahojené. Mám to už skoro rok. Asi to dam vybrať, lebo to nemá význam. Tieto chrupavky sú dosť háklivé..

Lussy Š.

Ja som si dávala pred 3 mesiacmi do chrupavky aj napriek tomu že mám asi 5 dierok normálne v lalôčiku a viem aké sú s tým problémy pri zlej starostlivosti riskla som to. Na oceľ som alergická aj keď mi ju tam nastretlila nechala som ju tam chvíľu to hnisalo, zapálilo sa to mesiac ma celé ucho bolelo, nemohla som an tej strane spávať niekto sa mi chytil bližšie pri ucho a už som skučala. Ale po mesiaci som si vymenila náušnicu za trochu voľnejšiu, lepším zapínatkom na druhej strane a zo striebra a zapálené nie je niekedy si ju ešte vyčistím, dokáže dosť zabolieť pri zlom vyzliekaní alebo keď ťa niekto prudko a silno chytí za ucho. Niekomu sa to hojí veľmi dlho iný to vzdajú.. ja nie môj sen sa vyplnil a viem, že keď sa o tom dobre starám zápal zmizne.

Nikušaa

ya tam mám tiež a to ked máš v chrupavke tak sa to dlhšie hojí..ya to mam už 10mesiacov a niekedy sa stane,že mi to začne z ničoho nič hnisat a tiež niekedy mám to ucho teple..ale po chvíle už v pohode..to ten 1mesiac bude najhorší a ptm už v pohode,len občas to zabolí znovu..musíš si to dezinfikovať ya na to mám lieh z lekárne..pár mesiacov to bude bolet tak sa nemusíš hned báť a vytahovať..hlavne ked to bude bolet tak to stále nevytahuj,ale nehaj si to v klude..

Ivka 1

Samozrejme rob ako myslis ale mam svoje skusenosti s pouzivanim Tanin alkoholu u malych dievcatiek, ked im davali nausnicky.
Zapaly liecili Tanin alkoholom alebo ak odmietas alkohol, tak skus aloe s propolisom to ma tiez skvele ucinky a zapal sa velmi rychlo zahoji.

nausnicaa

na kazdej stranke kde sa pise o piercingoch a nausniciach sa pise, ze na liecbu prepichu sa v ziadnom pripade nema pouzivat alkohol a uz vobec nie vyberat nausnica z cerstveho prepichu