Gynekologička pre dospelé ženy?

Príspevok v téme: Gynekologička pre dospelé ženy?
vanči

Od koľkátich rokov môže chodiť /žena vlastne ešte len dievča/ku gynekologičke pre dospelé ženy?5 ročná či viac?Sesternica má problémy,nejaké výtoky.Chceli by sme ju k lekárovi,no nevieme od koľkátich rokov ju zoberie gyn.Máme tu nablízko jednu veľmi zlatu lekárku,no je pre dospelé ženy.Máme sa isť spýtať či ju berie?

vanči

jajkafr včera to riešili so svojou mamou.Zatiaľ išli predsa ku detskému gynekologovi,/má to od antibiotík,pritom brala aj probiotiká/.Dohodli sme sa tak,ked dovrší 15 rokov,asi prejde ku mojej gynekologičke.Páčilo by sa nám keby sa dalo teraz,ale tá gyn.hovorila,že len od 15-ich.Potom to nebude problém.

vanči

matamata neide o celu rodinu,nie je to pre nu trápne/nechápem prečo sa takým spôsobom miešaš do toho.Je to moja sesternica,ja som od nej staršia tak jednoducho odo mna sa pýtali,ku komu ja chodím.Nie jej mama sa spýtala,ale mi dve sme sa rozprávali ako dve slečny.Naše mamy su sestry a veľmi dobre si rozumeju.My si rozumieme tiež veľmi,ja nemám surodenca a s nou sme ako sestry.Určite nerozoberáme to pred celou rodinou.Ináč ja som sa len pekne pýtala,kto má aké skusenosti,koľko musí mať dievča,aby sa dostala ku gynekologovi pre dospelé ženy.

matamata

vacsinou je to od 15, samozrejme s dospelou osobou..
a inak celkom mile ze cela rodina vie o jej vytokoch..neviem..podla mna na to tu je mama a nie ina rodina..nemyslis si ze jej to moze byt trapne a neprijemne ked ju kazdy rozobera?

vanči

jajkafr,pýtala som sa od tej lekárky telefonicky koho som tu písala že sme tej sesternicy vyhliadli.Povedala,že kartotéku môže jej spraviť ked bude mať 15 rokov.Je to možné,že inde je to ináč,mohla si od 14-ich rokov chodiť,no táto mi toľko povedala.Ináč dakujem za príspevky.

anjelik9

15 dovtedy detský gynekológ mna tiež nechcela normálna zobrať ked som dostala menzes a nie a nie skončiť =D

sky

samozrejme, ze aj 15 rocne dievca moze ist normalne ku gynekologicke..
Ja som mala 17 ked som sla po prvy krat a este ma aj sprdla, ze preco az vtedy..ked mam menzes od 14tich.
Takze v pohode..

hviezdicka*

su aj detske gynekologicky, lebo tazkosti maju aj dievcata pod 15 rokov, aj menstruaciu maju uz v 11-12tich. V 15tich by nemal byt problem ist za beznou gynekologickou