spaľuje učenie kalórie?

Príspevok v téme: spaľuje učenie kalórie?
26matulienka

ahojte, som vysokoškoláčka a začalo mi skúškové obdobie. Väčšinu dňa sedím doma na zadku nad knihami a potom po večeroch sa napchávam. Napriek tomu, že som čakala, že priberiem sa stal skôr pravý opak. Stresom to nebude, pretože ten zatiaľ nemám a aj napriek tomu som niečo zhodila. Dokáže mozog pri rozmýšľaní a učení spotrebovať toľko energie?

ivus611

tiez si myslim,ze ucenie spaluje kalorie.a dost vela, v zime cez skuskove som za tyzden a pol dala dole asi 4 kg. a to som jedla dost casto a aj vela sladkeho,pohyb ziadny. takze nieco na tom bude

lleilla

juuuuuuuj,to budem za chvilu priesvitna potom uz :D (tak tak,aj ucenie spaluje,k tomu stres-no u mna jedina nechcena zarucena dieta)

izzi

mozog na fungovanie potrebuje vela cukru:) ja to poznam, ked sa zacnem ucit, za chvilu mi vytravi a hladna som:) cez skuskove za den spasiem jednu velku studentsku pecat, za den!! a vaha ostava:))

A-Z

Jo jo, nejaku tu energiu organizmus spaluje aj v spanku, pri citani, v sede, spotrebuvava ju na dychanie, travenie... cize aj pri uceni :))

26matulienka

zuzic: nemyslela som to tak, že toto bude teraz môj spôsob chudnuia :D, len my je trochu čudné to, že momentálne nemám absolútne žiadny pohyb, jem viac ako zvyčajne (aj sladkostí) a čakala som, že váha mi vyskočí o dosť vyššie a bola som dosť prekvapená, že sa stále drží na tej istej úrovni