Spolocnost Leonides

Príspevok v téme: Spolocnost Leonides
jaja:)

vie niekto o spolocnosti Leonides s.r.o. so sidlom v Slovenskej Volovej ?
totizto moj priatel bol na konkurze vybrali ho aj napriek tomu ze enma vysokoskolske vzdelanie a je velmi mlady a s takouto pracou nema skusenosti...
myslite ze to bude nejaka obabrovacka

tato firma funguje od roku 2009 a myslite ze by mali peniaze zaplatit skolenie mozno aj 20tim ludom v Tatrach ? A dalej pravidelne skolenia v BA a pod. ?
Nabor pracovnikov (obchodnych partnerov) stupa a rozdavaju zavezne prihlasky na skolenia na kt. si clovek musi platit sam stravu a ubytovanie
Dalej po skoleni pravdepodobne sa budu podpisovat zavezne zmluvy na 3 roky

MYSLITE ZE JE TO VSETKO V PORIADKU ?

Priatel mi rozpraval ze nejakemu zamestnancovi zaplatili obchodne cesty na nejake ostrovy a atd. Myslite ez firma kt funguje mozno rok ma dostatok finnancii toto vsetko hradit ?

duri57

čaute mna by skor zaujimalo ako ste spokojní s leonidesom ako klient a nie ako zamestnanec. má niekto takú skúsenosť?

miskaaaa

je to jedna suflitkarska firma, obkukali system prace od inej spolocnosti a snazia sa ju kopirovat. nedari sa im. ako ich klientsom potrebovala informacie o pozicke a lizingi tak mi ,,analitik,, povedal ze si mam pozistovat a dat mu vediet...... drzost tvrdeho rangu. su to suflitkari nic viac .....

rakosnik

Toto je jediny slusny podnik s podobnym menom,kedze stale neviem ci je to lion ci leon.Jedno sa da zest a druhe sa da kukat a verte ze to je dobre pokukanie,skoda ze tam malo videne v TV ktora had.ze farmu ofcam.
www.leonidas.com

miraclem

Alisia z MLM sa dá vyhodiť, tiež som si myslela, že nie, ale mňa vraj vyhodil systém /ktorý riadi riaditeľ nemenovanej wgroup/ mňa LeonidesVIP projekt zaujal a využívam ho,

Adka292416

ahoj,jedna podstatná vec: LEONIDES,alebo LIONIDES-toto je podstatný rozdiel....takže,neviem o tom,žeby na takom mieste existovalo niečo také. Spoločnosť Leonides naozaj funguje a nieje to žiaden odrb,ja tam pracujem tiež a som spokojná-a tiež nemám vysokoškolské vzdelanie.
Ono nezáleží na vzdelaní ale natom,či v tomto človek pracovať chce.
Fungujeme v Prešove, Michalovciach-tam máme V.I.P. centrá. Ale zastrešujeme celé Slovensko-najmä východ.
Skús si to nájsť v Googli,sú tam aj kontakty na ľudí,tak sa s nimi spoj,všetko ti bude vysvetlené...v tomto to odrb nieje-teda ak ide o tú istú spoločnosť.

alisia

Neviem o tom, aby sa z MLM spoločnosti dalo vyhodiť. Aspoň všetky tie , ktoré poznám ja, tak sa to nedá. Ale z banky, alebo poisťovne človek vyletí v tom momente, keď nespĺňa plán, alebo padá dole. Leonides je o robení reklamy. To je všetko. Stále sa tvoria nové veci a je iná doba , tak aj finančné produkty sa prispôsobujú. Aj keď, nie všetko zrušiť je správna vec, ale to je na každom.

capricorn

pracujem vo financnej sfere uz nejaku dobu:) a lost ma pravdu...firmi ziviace sa mlm marketingom lakaju za ucelom obohatenia ludi,ktory chytaju kmen,po case ich vyhodia a kmen a nasledne provyzie si rozdelia.co je to lionides,ofb,winfin,vig a plno dalsich vsade je ten isty princip...ludom naslubuju a nataru sprostosti,neskor zaniknu rozdelia sa a vzniknu nove firmi a zas chytaju na novo a provizie pretahuju z jednej banky a poistovne do druhej,kazu rusit zivotne poistky a robia "lepsie"alebo len nove z lepsov proviziou,pod maskov financny poradca:) ak 10 percent nehladi na proviziu ale na skutocne pomoc klientom je to az vela:)