hnedasty az cierny vytok a bolesti v oblasti podbruska..co to moze byt???

Príspevok v téme: hnedasty az cierny vytok a bolesti v oblasti podbruska..co to moze byt???
hangMan

Dobry den prajem
Pisem tu z dovodu velkych problemov do ktorych sa dostala moja priatelka. Uz asi treti den ma zvlastny vytok z vaginy a to je uz viac ako tyzden po menstruacii. Vytok bol najprv tmavohnedy, teraz je vraj uz cierny. Cosi podobne uz raz mala, ale nikdy nie cierny vytok. A dnes sa k tomu pridali prudke az neznesitelne bolesti "tam dole" pokracujuce az do podbruska a oblasti vajecnikov. Teraz vecer sa od bolesti ani pohnut nemohla=(. Dost sa mi zda ze by to mohlo byt prechladenie, alebo infekcia, pretoze naozaj par veci v poslednom case bolo takych, ktorymi si na to doslova zadelala, ale aj tak je to zvlastne. Co to moze byt, poradte mi prosim ak niekto vie??? viem ze tu asi nieste doktori a viem ze tym teraz aj tak nepohnem, ale chcel by som vediet....budem vdacny kazdemu, kto sa so mnou podeli o svoje nazory.

titi...

Ja nechápem ked už to má taký škaredý výtok čo rovno nepôjde k lekárovi.Radšej zhána nejaké tabletky cez sestričku?Však lekár gynekolog lepšie vie rozpoznať čo to je.Vyšetrenie jej by určite nezaškodilo.Ked tam má fakt cystu alebo niečo...čo tam nemá byť?Ja by som veru nebrala lieky len tak,najprv by som chela mať istotu čo to mám.Gynekolog ešte nikomu hlavu neodtrhol.Radšej žije v neistote ako mať istotu a liečbu?Neviem koľko môžte mať rokov ale je to veru nezodpovedné...Márne sa ty strachuješ ked ona to zanedbá.

hangMan

dakujem zatial za vase nazory. to s tym lekarom mate pravdu, len ma stve ze priatelka to az tak vazne neberie. resp. berie tu chorobu az velmi vazne, ale namiesto aby sla doktorovi, tak zhana lieky a diagnozu cez nejaku znamu, co robi sestru na gynekologii. Ona jej povedala ze sa jedna o infekciu. Cez nu si zohnala nejake tabletky, ktore uz teraz zacala brat tak uvidime. Ale kazdopadne sa ju pokusim presvedcit aby sla k doktorovi....este raz dakujem za Vase podnety...