Kazdy chce chudnut

Príspevok v téme: Kazdy chce chudnut
nepochopim

Nechapem v akej dobe to zijeme.Kazde dievca chce dnes vyzerat sexi. Pod pojmom sexi si vsak kazda predstavi stihle telo bez tuku.
Nepochopim ako moze 170cm baba povedat, ze je tucna ked vazi 60kg.Alebo 165cm baba sa stazuje ako hrozne vyzera a vazi 53kg.
To sa uz vsetky dievcata zblanili?O chvilku bud ideal krasy 80-50-80.
Baby preco nechcete mat normalnu postavu, ale Vasim snom je nosit velkost s,xs,xxs?
Vcera som bola v obchode a jedno mlade stihle dievca sa stazovalo kamaratke,ze sa zmesti len do S rifli a ona velmi chce nosit XS.
Kam to spejeme?To sa chalanom pacia len dievcata,ktore maju pod 55kg vsetko nad je uz odpudzujuce?
V kazdom jednom normalnom obchode je problem kupit si rifle velkosti 40,38 tieto cisla akoby boli nieco neprirodzene, ale 36,34 a menej tie su vsade.
Aj Vy ste baby take kriticke n svoju postavu a pri vyske 175cm a vahe 60kg mate pocit, ze ste tucne a musite mat max.55kg?A co chalani?Ktore dievca sa Vam paci :
hem.passagen.se
urbanupdater.files.wordpress.com

alebo toto:
www.eog.com
www.mrpaparazzi.com

Laco24

múdro múdro... tiež sa nad tým pohoršujem keď tu čítam o absolútne chorých diétach a presne takých dievčatách (165cm/58kg) ako chcú s nimi schudnúť.

wonderbra

to nezalezi od vysky a vahy, podla mna je to dost skreslene a zalezi od typu postavy, aj baba s 170 cm a 60kg moze mat fald na bruchu. niektore baby proste povazuju za sexi ploche brucho a stihlu postavu bez nejakych zahybov a podobne. a niektorym sa pacia zenskyejsie tvary, podla mna je to uplne normalne.

hela27

Jo! beyonce! takto nejak vyzeram v bikinach aj ja, akurat prsia trosku mensie, no ale furt lepsie ako tie vychrtle tam...mam 165 cm, 58 kg a nestazujem sa. ale mas pravdu, je nechutne, ze v obchodoch dostat vsetko XS a S, tiez to pozorujem... na druhej strane zas tie pismenka nekoresponduju s velkostou, je v tom chaos, v mojom satniku mam veci od S az po L, alebo 36-40. zavisi od obchodu. no ale standardne XS by mala byt detska velkost, zdrava zena nema co nosit rifle ze 26 a podobne...