Husty hlienkovity vytok

Príspevok v téme: Husty hlienkovity vytok
cajik

ahojte. akurat som dobrala antibiotika a zacalo ma tam dole trochu svrbiet. zacala som sa potierat canestenom a umyvam sa saforelle. ale dnes mi zacal taky husty hlienovity vytok, tak som si spravila vyplach (rosalgin) - vytok prestal. premyslam ale ci si nemam kupit mycomax 1tbl. videla som to niekde v reklame, ze staci uzit jednu tabletu a je po probleme).. co by ste mi poradili ?

kym to nie je urgentne nebudem behat na gyndu..

cajik

zmena planu :) isla som okolo lekarne tak som si kupila mycomax. no a trochu mi bol tazky na zaludok ci co. ale inak v pohode. tak snad je to uz "za mnou" :) dakujem za rady

p.s.: a papam activiu :)

cajik

ahojte. dnes rano ma to uz nestipe, mam to len trochu zacervenane a dnuka ma to tiez nestipe, tak som sa rozhodla ze si zatial mycomax nekupim.. budem si este davat canesten nech sa to poriadne prelieci, a keby nieco tak si dam vo stvrtok/piatok mycomax :)

whee_ee

kafik, jj, o tom som čítala, ale ešte neskúšala.. a myslím, že sa to dáva na noc, ale treba radšej kuknúť na nete.

kafe

cajik, obyčajný biely probiotický jogurt (rajo napr.), namočíš doňho tampón a vložíš do pošvy. Už si nepamätám na ako dlho (hodinku? dve? alebo cez noc?), ale mne doktorka povedala, že týmto nemôžem nič pokaziť. Skús, možno pomôže.

cajik

nabuduce az sa stavim na gynde :D

no, ja sa asi zajtra popytam v lekarni.. ze co .. aj ked nerada sa tak pytam lebo sa hanbim

whee_ee

čajík, ja si sem tam dám gynoflor, ale to mám na predpis od gynkoša, neviem či sa to dá aj voľne.. a keď mám pocit, že niečo nie je oki, šupnem na noc a žiadny problém... presne je to na obnovenie prostredia :) aby sa dalo do poriadku.