potvrdenie od lekara

Príspevok v téme: potvrdenie od lekara
jano3214

Ahojte,

mam taky mensi problem... uz asi rok sa liecim na socialnu fobiu a rad by som nastupil do novej prace, kde vsak odomna pozaduju potvrdenie od lekara o mojom zdravotnom stave... teda ze som po psychickej stranke v poriadku. Predpokladam ze lekar mi na poziadanie taketo potvrdenie nevida... preto neviem co mam dalej robit... mate s tym niekto skusenosti?

jano2314

Mno musim sa priznat ze situacia sa ma uplne inak.

Zhruba od marca 2009 som zacal brat liek paretin 2x denne koli depresiam, ktory som uzival az do februara tohoto roku, kedy som sa zoznamil s ludmi ktori ma ovplivnili natolko ze som paretin zo dna na den vysadil a zacal sa venovat meditaciam a zdravemu stravovaniu... musim povedat ze sa citim super... lieky mi vobec nechibaju a uz ich nikdy neplanujem uzivat. Lekarovi som vsak nepovedal ze lieky neberiem pretoze som nevedel ako sa situacia dalej vivinie a tak som ho aj nadalej navstevoval.

Moj problem je v tom ze ak sa chcem tej forme meditacie dalej venovat musim mat potvrdenie od svojho lekara ze uz som v poriadku.

Takze teraz neviem co mam robit dalej ako to lekarovi povedat a ako si to potrvdenie vypytat.

Je to pre mna zivotne dolezite pretoze mam len 20 a svoju buducnost nechcem spajat s uzivanim antidepresiv.

Za akukolvek radu vam srdecne dakujem

mia12

Lekar by ti to tam nemal napísať, je to lekarske tajomstvo a tvoja osobna vec. To je podobne akokeby ti tam napísal diagnozu napr. rakovina , alebo chronický zapal chrbtice... To sa jednoducho nesmie písať, nič ani soc. fobia. je to lekarske tajomstvo. Lekar ti tam môže iba napísať, či si schopný vykonavať pracu o ktoru sa zaujimaš a viac nič žiadne konkretne diagnozy.
Mne napr napisala lekarka že som schopna vykonavať moju pracu. Viac nič či mam problem s niečim alebo nie to rozhodne lakarka. A ak si nebude ista či tu pracu zvladneš napíše ti že nemôžeš vykonavať tu pracu... alebo niečo podobne ti tam napíše.