Solarium

Príspevok v téme: Solarium
EllaTN

mam taku otazocku na vas,chystam sa do solarka kedze pocasie vonku mi nedopraje sa teraz opalit...tak sa chcem spytat ako to tam funguje?co je lepsie stojace ale leziace solarium?a ked tam pridem do tej kabinky musim aj nieco stlacit nejaky gombik alebo nieco a potom ho zas vypnut alebo ako?

PAX

Neviem, podla mna solarium je blbosť, radšej to najprv skus na prirodzenom slniečku s dobrym UV faktorom, počasie sa síce mení spontanne ale su aj slnečne dni, moja kamaratka ma krasne hnede oči, tmave vlasy a predsa preferuje solarium pred slnkom a ma na rukach kopu znamienok čo nie je najkrajšie, ale samozrejme že každy organizmus reaguje jednotlivo, je to individualne, čiže je to na tebe :)

jancecka

je to individuálne :D bola som v solárku na žetóny, i v takom, kde som si ho spustila sama, i v takom kde ho spúšťala z vedľajšej miestnosti obsluha, vždy sa však vyplo samo po čase, ktorý som si zaplatila. Treba však používať krémy do solárka, okuliare, alebo mať zatvorené oči, aby si nemala biele viečka. Ja preferujem stojate, lebo v ležiacich som mala vždy na lopatkách a vpredu na pánvových kostiach biele neopálené fľaky, neviem prečo, asi som sa na tých miestach najviac dotýkala. Fakticky neviem prečo.

rkk

Tak tych typov solarok je strasne vela. niektore zapina obsluha, niektore ty, niektore su na zetony. niekde maju silnejsie lezate solarka, inde maju silnejsie stojate, to by ti tam mali povedat kam sa chystas, aj na kolko minut mas ist atd. ja preferujem lezate, lebo sa mi tam nechce stat 10minut, radsej si polezkam :)