návšteva gynekológa

Príspevok v téme: návšteva gynekológa
iwanna

ahojte
Môžete mi prosím niekto poradiť, chystám sa ísť na prvú návštevu ku gynekológovi, lebo mám podozrenie, že som tehotná. Problém je že neviem presne kedy mávam menštruáciu a už vôbec neviem kedy som mala menštruáciu naposledy. Bude sa ma na to lekár pýtať? A je to vlastne až také dôležité?!
Ďakujem.

ellyy

ano lekar, alebo lekarka sa ta na to bude pytat na 100%, na nete je menstruacny kalendar, ked zadas do googla, da sa aj stiahnut, kazda zena, by mala vediet datum svojej poslednej menstruacie, ako potom lekar moze zistit co ti je????

macka26

sexovat sexujes. ale kedy mas mat menstruaciu nevies. ako vies potom ze by si mohla byt tehotna? ved to snad vychadza z meskajucej menstruacie a to ty vlastne ani nevies kedy si mala. a jasne ze sa ta na to bude pytat, mna sa pyta vzdy, je to pre neho dolezite a pre teba by malo byt takisto

lioness_01

tiež sa čudujem, že si neznačíš kedy máš mšntruáciu, a hlavne ak tomávaš takto nepravidelne, možno keby si si to značila, tak by si zistila, ako vlastne to mávaš... áno, gynekolog sa ťa na to bude pýtať, je to pre ňho dôležitá info, aby vedel v ktorej fáze cyklu si, to je po prvé a po druhé, na prehliadku (preventívnu) sa chodí 3-5 dní po menzese... takže asi tak...

a ak máš podozrenie že si tehotná, tak si kúp hneď test

dadkadrobec

Ahoj iwanna, ak sa chystas k Dr. len pre podozrenie ze si tehotna, tak si radsej kup test. Mas to rychlejsie a je to spolahlive. Ak si tak uz urobila a stale mas podozrenie, tak chod k Dr. ten sa bude urcite pytat na menstruaciu. Je to lepsie pre urcenie, ci menstruacia len meska, alebo je tam ina pricina. Ale samozrejme ti to presne povie az z krvnych vysledkov. A taketo veci by si si mala znacit aj ked len do kalendara, je to pre teba lepsie, ked vies kedy to mas cakat... a hlavne teraz v lete..