Krvave vytoky

...

a mimochodom, k tym zdravotnym problemom...neviem ci sa to uz na tebe prajevuje (ale dost mozne, ze ak nie, coskoro sa zacne)...skus si zmerat tep...ak sa nic zaujimaveho nedozvies, si jedna z mala a mozes byt stastna...ak zistis, ze je dost vysoky (co takmer vzdy byva), porozmyslaj nad pojnom opotreba a zlyhanie srdca...

...

watermelon- nechcem sa ta dotknut, ale bez menzesu nie je mozne, aby niekto otehotnel a vyvinul sa z toho plod...pretoze menzes je dolezity, ako tu uz bolo pisane, kvoli tomu, ze je potrebne vymenit vystelku maternice, ktora sluzi primarne na vyzivu plodu (bez nej ho nema z coho cerpat ziviny)...a v jej pripade ide zase len o zoskupenie buniek, ktore ma tak ako vsetky ine bunky v tele urcitu zivotnost (t.j. pokial sa nedojde k oplodneniu,odumiera a znova sa obnovuje- vid menstruacia)- bez tohto procesu by plod nemalo co vyzivovat a aj keby sa nejakym zazrakom vyvinul, neviem si celkom dobre predstavit, ci by slo o zdravy plod...dalej ak by aj dochadzalo k vymene vystelky, pri odlupovani sa jednoducho krv bude vylucovat...a k chybajucej menstruacii (ver tomu, suvisi to s nedostatkom zivin, pokial jes len surovu stravu, tak sice dostavas omzno vsettko co potrebujes, ale je treba aj zvazit , ci to tvoj organizmus vie spracovat, napriklad , ked sa jedna o zeleninu, je dokazane, ze ludske telo zeleninu v surovom stave takmer nevie spracovat, takze sice su v nej obsiahnute vsetky ziviny, jednoducho ich nerozlozis a tak ako prisli aj odidu- preto sa velakrat az vyzaduje tepelna uprava jedla)...a ak si myslis, ze bez menzesu je to fajn pri surovej strave, mozem ta ubezpecit, ze nie...viem o com hovorim (dva mesiace na surovej strave, dva roky bez menzesu...zdravotne nasledky doteraz, aj napriek tomu, ze sa po case vratil)- takze to nie je tak, ze by som nevedela o com hovorim...

Kvety zla

uprimne to s tym ze je zdrave nemenstruovat je kravina.
menstruacia je prirodzena. vysvetli prosim ta simpanzom, ze nesmu menstruovat lebo je to nezdrave a mali by jest iba rastlinnu stravu (co samozrejme simpanzy vobec nejedia).
ano, prekvapenie, nemenstruuju iba zeny ale aj simpanzy, gorily a dalsie ludoopy. cize vsetci by mali zmenit svoje stravovacie navyky aby nekrvacali!
ja nehovorim ze menstruacia je to najlepsie v mojom zivote. nie je. ale je to normalne a prirodzene, musi s tym clovek zit.

mimochodom, vies preco ludia a vyssie opy maju menstruaciu, a nemaju iba "obdobie parenia" ako ostatne zvierata? lebo na spravny vyvin takehoto zarodku je potrebne trosku ine prostredie, hrubsia vystelka maternice, a preto ked sa teda vajicko neoplodi a neusadi sa musi zvysok vystelky odplavit. aj tak sa asi 2/3 z celkovej vystelky reabsorbuju, ako u vacsiny cicavcov, ale ta 1/3 sa musi dostat z tela von inak. a ak mas cyklus taky, ze nemas menstruaciu, bud sa ti cyklus pozastavil alebo mas taku tenku vystelku ze ju telo "stravi" samo. a teda uprimne dufam, ze ak raz otehotnies bude babo, ktore sa ti narodi, zdrave. lebo ako som uz povedala, vystelka musi mat istu hrubku na spravny vyvin plodu.

bublik

rada by som ale nefunguje mi outlook z nejakého dôvodu... čiže ti viem napísať len ak viem tvoju adresu a tú neviem.

watermelon

nie bublik nezijem na SVK, a ak napises este zajtra tak sa posnazim ti odpisat, lebo potom idem v sobotu na dovolenku, tak by som odpisala az po nej ... tak trpezlivost
aj tebe vsetko dobre

watermelon

jasne posli mi mail,
tu mas este jeden link aj s nejakymi dokazmi o kmenoch v pralesoch kde zeny nekrvacaju (nie je ich vela tusim 2 boli spomenute, ved zas kolko je dnes kmenov nedotknutych civilizaciou), zaroven su tam aj vyjadrenia zien, viem ze jedna tam pise ze nekrvacala niekolko rokov a otehotnela...
ak sa ti nezobrazi cely link, posli mail a poposielam ti tolko info ze az
debbietookrawforlife.blogspot.com
pri tejto strave, myslim si, je kazda info dobra, ak to chce clovek robit spravne, aby si nevyvinul nedostatky vit a min. ale zas nie je to ved, par pravidiel.
dakujem

bublik

watermelon, zaujímavý článok, celkom by ma zaujímalo niečo viac o totej surovej strave, aké sú tam "pravidlá" stravovania a tak, kde o tom nájdem informácie? pozerala som sa na to banánové fórum, ale akosi sa mi to nechcelo hľadať, nevedela som kde a tak, ak sem hodíš link tak sa síce nezobrazí celý, ale pošle ma presne tam skade si ho zobrala. žiješ na sk? prajem veľa šťastia pri počínaní :-)

bublik

watermelon, zaujímavý článok, celkom by ma zaujímalo niečo viac o totej surovej strave, aké sú tam "pravidlá" stravovania a tak, kde o tom nájdem informácie? pozerala som sa na to banánové fórum, ale akosi sa mi to nechcelo hľadať, nevedela som kde a tak, ak sem hodíš link tak sa síce nezobrazí celý, ale pošle ma presne tam skade si ho zobrala. žiješ na sk? prajem veľa šťastia pri počínaní :-)