sosovky z internetu - kto ma teraz vysetri

Karina

ja som bola prave v pondelok u kontaktologicky, poslednu kupu mala odo mna minuly rok vo februari... tak som jej povedala, ze som neneosila sosovky a len okuliare... ale akosi to nevedela prekusnut a spustila mi prednasku o tom, ako internetove sosovky vyrabaju vo vietname, ze ona si kupuje svoje v irsku a ze su kvalitnejsie a teda aj drahsie... bodaj by neboli drahsie, ked tam ma minimalne 30% z ceny sosoviek proviziu .. navyse tie z internetu su takisto vyrabane v Irsku :) suhlasim s riesenim najst si takeho ocneho, co nepredava sosovky - urcite je takych cela hromada..:)

florianik

tak vies.. oni z toho maju provizie.. a ked si objednas inde, tak nepredaju nic, nedostanu ziadne provizie.. dnes su uz vsetci obchodnici a myslia len na to ako zarobit.. :)

kajush

mne to pride strasne nefeeeeer - ale teraz si musim kupit u tej "šošovkarky" :D lebo som vcera bola u ocnej a zvysila mi dioptrie, tak jej poviem ze idem si teda kupit od nej a tak - vraj sa znizili ceny.... ked objednavam z netu, vyslo ma to o 50e lacnejsie... ale chcem mat zdrave oci a chcem si ich davat konotrolovat tak si nabuduce priplatim a budem to robit tak ze raz rocne :D diki za rady

florianik

Kajush.. moja ocna si pyta za vysetrenie pokial si neobjednavam sosovky od nej 20eur na polrok.. najprv som to riesila tak, ze som si na striedacku objednavala sosovky raz u nej a raz z netu, aby som aspon trochu usetrila a aby mala ona pocit, ze si objednavam u nej.. Ale potom som si to rozratala a viac sa mi oplati zaplatit jej polrocne (alebo rocne? - nepamatam si uz) tych 20eur nez zbytocne preplacat sosovky..

asterion

1. nájdi si očného lekára, ktorý nepredáva kontaktné šošovky a nechaj sa u neho vyšetriť raz ročne;
2. raz ročne si kúp kš u kontaktologičky, zvyšok roka z internetu (kontaktologičke povieš, že striedaš okuliare so šošovkami - sorry, tomuto sa hovorí little white lie :-))
3. choď ku kontaktologičke a povedz jej, že si chceš zaplatiť vyšetrenie.