antikoncepcia a otehotnenie

linduska

eii ano pohladkali sme si ego.
Ja si myslim, ze ak to naozaj nevedel, tak sa stacilo spytat jeho priatelky. Teda ak ona nie je jedna z tych, ktore sa tu pytaju ci mozu otehotniet, ked beru HAK a pouzivaju aj kondom a tie dalsie hlupe a hlavne zbytocne otazky.

eii

..pohladkali ste si ego riadne ked ste ho tak odpiekli bez odpovede? stacilo povedat ze ----nie,neotehotnie pretoze berie antikoncepciu.------bodka. myslim ze robit si srandu a iba ludi odcudzovat je tomu cloveku uplne nahovno ked tu prisiel po radu. holt nie vsetci su taki znali ako vy. je zbytocne pisat tu vsetko len nie serioznu odpoved na ktoru caka.

linduska

florianik dakujem, ze si mi to pripomenul ;) Ono sa to zda ako mala chybicka, ale mohlo by to mat katastrofalne nasledky :(

linduska

Ano samozrejme, otehotnie. Zeny beru antikoncepciu len tak. Vobec to nie je preto, ze sa chcu chranit pred otehotnenim. Radsej pouzivajte kondom a este aj pharmatex. A samozrejme plus prerusovana suloz. A ak bude nahodou menstruacia tvojej partnerke meskat, rychlo pre tehotensky test. Ale este pred tym sa tu nezabudnite spytat kolko priblizne stoji interupcia.