ako na genitálny herpes?

RNG

Inac aj bezny herpes, HSV1 sa moze prejavit oparmi aj na genitaliach.
Oba sa prenasaju telesnym stykom najpravdepodobnejsie, a kedze mozu byt kdekolvek v tele, cim je styk intenzivnejsi a cim je zdroj nakazy viac zamoreny virusami, tym je prenos pravdepodobnejsi.

RNG

takzvany "genitalny" herpes tj najma virus HSV2 je pritomny v tele az vyse 25% ludi v Strednej Europe, nie kazdemu sa prejavi. Staci si zvysit viralnu imunitu,aby sa clovek vyhol premnozeniu viacerych virusov, ktore v tele nosime a tym sa vyhol prejavom a poskodeniu tela.
Na temu herpes som uz viackrat pisal, mozete si to vyhladat tu na tomto fore alebo na Google.sk pod slovom herpes a mojim nickom

Smajla

Ja tiež nie som prostitútka, a žiaľ týmto herpesom trpím, ak si niekto myslí že to majú len prostitútky, tak sa veľmi mýli a je to úplne mimo reality. Môže sa to stať hociktorej z nás. Pomoc je jednoznačná - navštíviť gynekológa. Nasadí acyklovirotiká, väčšinou herpesin v tabletkách, ten zaberá dosť rýcho a do 10dní bude všetko v poriadku.

lollypop789

tak ty si na velkom omyle lebo urcite to nemaju len prostitutky v 98%.to sa moze stat kazdemu, a nemal by si len tak odsudzovat ludi,lebo moze sa to stat aj tebe. aj ja som to mala, a ver mi ze nie som ziadna prostitutka, doteraz som mala 2 priatelov, od ktorych som to asi nemohla dostat, pretoze oni boli zdravi, ale ja to aj tak mam, a pri tom nedotykal sa ma nikto ini
lenze vy chlapi mate take stastie ze nemate ziadne priznaky, a potom nakizite svoje priatelky

BkAmila

Skús taký krém Epigen. Neviem či je na predpis, tak ho skús vypítať v lekárni. Nemám ho síce odskúšaný, ale skúsiť ho môžeš. :)