chlapi a mlade mäsko

Príspevok v téme: chlapi a mlade mäsko
redline

povedzte mi preco sa chlapi idu posr. za mladymi holkami... viem o 3 babach zo svojho okolia ( vek okolo 24), ktorych chlapi nanhanuju blbe pubertiacky bohuzial ani ja nejsom vynimka (len ten moj ma ete podmienku aby mali velke kozy:(().. to my po 20-tke uz patrime do stareho zeleza, alebo co maju ony a my nie...

doubledog

moj nazor:
to su len take frazy, ze kazdy vztah ci clovek je jedinecny.
ani ty tento nazor nezastavas.
lebo ak by si to myslela vazne, uvedomis si,ze odpoved na otazku, polozenu v tejto teme je:

"kazdy chlap je jedinecny a neexistuje ziaden vseobecny dovod, preco to muzi robia"

takze ani ty neskatulkuj, ze taky chlap mysli vtakom.

:)

s jedinecnostou sa daleko nedostanes, vzdy vo vsetkom hladame veci, co su vseobecne.

lost

Taka 18 a menej rocna musi byt nuda, ved by sa nou ani na niekolko tyzdnove az mesacne dovolenky nedalo chodit, pretoze od septembra pojde do skoly! :D

Skor by som to slusne nazval, uchylactvom.

Asi taky typci pozeraju privela porna a myslia si ze 18 a menej = nedotknuta, alá "tight pussy"...

(V minulom prispevku som to nepouzil, ten co sa nestatne zmazal, ale tu mozem :D) proste "retard" diagnoza... vymenit dlhodobu, cize s extremnou pravdepodobnostou vernu priatelku za nejaku 17r magnetku na peniaze/cokolvek ine..

moj_nazor

doubledog, neposudzuj, ked ich nepoznas osobne. Ja a ani nikto nemoze vidiet do ich vztahu, co bolo ok a co nebolo, len som Ti chcela ako nazorny priklad uviest, ze aj ked sa dievca staralo, ako len mohlo, tak jej to nepomohlo. Mozno bola prilis laskava, prilis, dobra, ochotna, ustretova, na neveru snad nepomyslela ani vo sne - a to boli prave jej chyby. Hladal zrejme, ako bolo napisane, to vzrusenie a dobrodruzstvo. Paradoxne, s niektorymi kamoskami sa chlapi zasa rozisli, lebo hladali taku idealnu zenu - v domacnosti gazdinku, v spolocnosti damu a v posteli sexicu.. Lenze ich babeny neriesili nic ine, len sa kafickovali v meste a pod. Takze asi tolko. Takze zasa neskatulkuj, ze to bol nazorny priklad vztahu na rozpad. Proste kazdy vztah je jedinecny a nikdy nevies a takto cez net na zaklade rozpravania druhej osoby, aka je dotycna osoba charakter, tak na to prosim Ta pamätaj.

Nie je to tema, ake holky chlapov pritahuju, ale preco sa chlapi obzeraju za mladymi babami. Ja osobne si myslim, ze to, ze by sa len pozerali, tak nevidim v tom nic zle, vsak ja sa ako holka tiez rada pozriem, ked je holka pekna, tak preco nie. Ine je, ked Ta takto chlap opusti kvoli mladsej na zaklade toho, zevraj si chce ist uzit.. Vtedy podla mna chlap mysli vtakom, tak mi neprekrucaj slova. Vtedy nim mysli - ked si chce ist doslovne uzit.

rofl

zrelemu chlapovi mlada zaba nic neprinesie. a suhlasim s tym, ze najlepsi vek pre zenu je okolo 30. konecne dospela, stale mlada a este aj dobre vyzera.