orbitrek...

Samuelaa

Ty vieš ako vyzerá orbitrek? Veď na ňom precvičuješ celé telo. Je pravda že robím ešte brušáky potom...

TrainingBoy

no tym som chcel poukazat na to ze by sa malo cvicit cele telo, ako samozrejme vzdy lepsie aspon orbitrek ako nic, no komu na sebe naozaj zalezi tak si tych par minut navyse najde .. a k tvojej otazke, orbitrek nezatazuje chrbat, pricom svaly chrbat maju tendenciu ochabovat a svaly hrude sa skracovat a to dava uz spominany vysledok :)

TrainingBoy

:)) to je asi fakt uzasny..ale sklamem ta, mozno potesim, to tvoje telo je uzasne, ono schudne zo vsetkych partii, inac sa to ani neda. Gulaty chrbat si este nevidela? No tak si skus spomenut na Chram matky bozej v parizi, jedna postava tam bola taka ... no :))

TrainingBoy

ano schudnut sa da, je len otazne ci je to jedine co je dolezite. Naco ti bude stihla postava ked budes mat gulaty chrbat.

Samuelaa

Mala som aj merač tepu aj kalorii, všetko mi ukazoval stroj, ale to bolo keď bol nový, už to nefunguje. Cvičím tak ako keby som behala, plynule. Nie je to prechádzka, cvičím v tempe. Po 10 minútach zo mňa leje pot:) Dôležitá je aj strava, orbitrek je doplnok k strave.

Samuelaa

Som živý dôkaz toho že cvičením na orbitreku sa dá pekne schudnúť:) Schudla som 16 kíl pred troma rokmi a cvičila som priemerne 20 minút denne na orbitreku. Niekedy 15, keď bol ťažký deň. Zo stravy som vylúčila mastné a sladké a išlo do dosť rýchlo dole. Navyše orbitrek pekne tvaruje telo. Držím palce:)