Koľko za doučovanie?

Príspevok v téme: Koľko za doučovanie?
doučovateľka

Robím si malý prieskum pre vlastnú potrebu:) Doučujem súkromne už niekoľko rokov, medzičasom som vyštudovala VŠ, som učiteľka, čiže mám kvalifikáciu, doučujem fakt na úrovni. Zaujíma ma, aká je aktuálna bežná cena doučovania, prípadne koľko platíte, ak ste doučovaní. Nezabudnite spomenúť, či ide o doučovateľa s kvalifikáciou alebo len študenta VŠ alebo iné. Ďakujem.

Mariana

Volám sa Mariana a pracujem pre jazykovú školu v Španielsku. Hľadáme domorodého učiteľa, ktorý vyučuje Skype so študentom.

Študent je dospelý a podáva 1 hodinu týždennej triedy medzi 10: 00-12: 00 ráno.

Ak máte niekoho záujem, pošlite nám životopis na adresu admonspain an krausssolutions dot com.

Pozdravy

Tom1

Ja som mal Skype doučovanie so SkypeTutor (našiel som ich stránku na Facebooku) a bral 10€ na hodinu a robili sme business English aj bežnú konverzáciu.. Môžem odporučiť :)

zuzu111

Podla mojho prieskumu je primerana hranica sukromnych lekcii v BA 12 eruo za lekciu. to je ok, viac uz asi nie. manzel sa tiaz potrebuje zdokonalit tak rozprava s jednum lektorom. a vraj ze je to lepsie jak ked chodil do jazykovky, lebo tam mal cas rozpravat tak max 3 minuty a opakovali stale tie iste zakladne vety do zblbnutia. Nic do zivota. :( Sak ked stretne zahranicnych partnerov na mitingu tak sa nebude opakovat 3x jak hotentot. Chalanisko co ho doucuje je dost zbehly, bo zil v Londyne
- doucovanie.net
Manzel robi na smeny tak sa mu to viac hodi flexibilne cez skype, bo v jazykovke vymeskaval kopu lekcii.

Jaja15

Spomýna sa tu zväčša 10 eur - na bežné doučovanie dieťaťa je to prehnaná suma....ale záleží za aké doučovanie, ak je to nejaká biznis angličtina tak je to adekvátna suma, ak bežná - tak prehnaná suma(či už ide o dieťa alebo dospelého....Ja som sa napr.učila angličtinu cez skype - učila ma študentka pedagogiky 4ročníka(študovala angličtinu) - brala 6 eur/za hodinu.....ak chce doučovať dieťa jeho učiteľka, treba ho preložiť na inú školu alebo ho dať na doučovanie učiteľke z inej školy - tá vám povie či dieťa ovláda učivo na danú známku alebo si učiteľka len chce zarobiť....treba si vždy pozisťovať ceny za doučovanie vo svojom meste, príp,formou cez skype a vyskúšať....vysokoškolák vás môže za nižšiu sumu doučiť lepšie ako učiteľ....to že niekto je učiteľ neznamená že aj vie naučiť...

Lenya

Ja som doucovala za 10 euro na hodinu. Na kazdu hodinu som sa minimalne dalsiu jednu hodinu pripravovala a vyrabala material, cize v skutocnosti je to 5 euro na hodinu. Pokial este niekomu mate platit za strazenie dietata, kym mate doucovanie, tak zisk za hodinu mate 3 eura.

Iva35

Doučujem anglický jazyk, a beriem 5€ za 45 minút ak ide iba o 1 hodinu, ak sú to 2 hodiny v kuse tak za 1 hodinu si pýtam 3.5 €... používam to aj ako spôsob inšpirovať ľudí, aby strávili nad jazykom dlhší čas, lebo 1 hodina je málo, preto vyjde drahšie.

andy 0

Ďakujem za odpoveď.
Syn má už super doučovateľov za priateľnú sumu a nosí jednotky.Manžel mi na začiatku hovoril ,že to doučovanie nemá význam z jeho učiteľkou!!!Keď som to doučovanie chcela ukončiť.Začala zbrojiť proti synovi , tak pre menšie zlo som to tolerovala.Spolužiakov nahovárala aby sa s ním nekamarátili a iné veci!Nechla som sa zastrašiť.Mám sestru učiteľku tiež ma upozornila , že aj učiť aj doučovať nemá význam.Pani učiteľka /tá čo ho doučovala 3-roky/nahovorila svoju kolegyňu aby dávala zlé znamky z anglického jazyka.Je v inej škole nosí jednotky a dvojky.
Pekný deň.

0vecka

2 andy 0 sorrrac ale co je to za pristup dat jej prachy a decko a viac sa nestarat... to ze ho hovno naucila ti muselo byt predsa po mesiaci jasne...

2 lea26 aj buduce volby volime KSC?

ivanecenecka

@Andy - tak zrejme si pani učiteľka potrebovala prilepšiť k výplate za minimálnu námahu. Nespravíš s tým už nič, len že si nájdeš znovu niekoho na doučovanie, ale nikdy nedávaj dieťa doučovať učke, čo ho učí (sama som bola učiteľka - svoje decká som si doučovala bez toho, aby to ich rodičia vedeli)

andy 0

Platila som synovi doučovanie 2.3.a 4 ročník zaklad.školy.Pani učiteľka si pytala 6eu za 45 min.doučovanie za 1. a 2ročnik bolo 4xtýždenne 10eu/45 min.Ja som jej svojvolne povedala ,že budum zo začiatku dávať 10eu lebo ma velke nedostatky.Pani učitelka/bola to jeho pani učiteľka -triedna/ si zvykla a stále chcela 10eu.Mesačne som platila 160eu.Pracovala som v Bratislave a byvala v Žiline preto chodil na doučovanie.Dokopy som zaplatila učiteľke asi 75 000 sk.Teraz je piatak a nosí 5 a 4 z matematiky a slov.jazyka.Doučovanie mal aj z angl.jayzyka kde som platila erudovanej učiteľke 3eu/hod počas doučovania je sám nosi 1. a 2 známky.Teraz má doučovanie z matematiky u erudovaneho učiteľa 12eu/100 min.počas doučovania je sám ,známky si zlepšil.Samozrejme ,že tých 75 000Sk som dávala KEŠ.Nemam potvrdenku.Deti v škole videli ,keď som jej nosila peniaze.Zistila som ,že pani učiteľka mala okrem môjho syna dalšie deti okolo 3-4.Medzi nimi bolo dievčatko , ktoré patrilo do špecialnej školy stále vyrušovalo. Nosil domov písomky z matematiky a slov. jazyka aby sme to natrénovali, hned mi to bolo podozrivé a stále som dúfala, že ho niečo naučí.Žiaľ nie.Čo mám spraviť? Prosím poradte mi.Ďakujem.Je možne , že zobrala takú veľkú sumu dieťa nič nevie!!!!