mešká mi menzes?

Príspevok v téme: mešká mi menzes?
misheliiik

Ahojte zasa mám problém akurát že teraz nechápem z čoho..Mali sme pohl.styk s priatelom cez moje plodné dni no vždy s kondómom a nepraskol,ostal vždy celý.Ale mešká mi menzes 4 dni a neviem či možem byť tehotná alebo nie.Ale na tehotenstvo nie som pripravená mám 19 rokov tak DÚFAM že niesom.Už som skúšala aj to čo mi vela ludí vravelo kúpel vo vani,a piť červené víno,no nič nepomohlo zatial.Je normálne že mi menzes mešká a ešte príde?

Elča

Aoj moja. Ja mám tiež taký istý problém. Tiež som mala pohl. styk s kondomom a tiež mi meská nejak 5 dni. Uz som zúfala.. :(

rada

Nemusis byt hned tehotna... vyckaj, meskanie mas mozno aj stresom, zmenou prostredia, liekmi, pocasim... Vsetko je mozne, ak to bude dlhsie, vtedy by som sa uz nad tym uz aj zamyslela.

misheliiik

ja si neužívam mám priatela vyše 2 rokov a VADÍ mi keď mi niekto povie že si užívam.A okrem toho MALI SME kondóm.. ja sa pýtam na názor ludí kt s takýmto niečim majú skúsenosť a nie na to,či sa citim alebo nie byť matkou..jasne že NECÍTIM...preto používame kondómy..ale keď to niekto nechápe zato už ja nemožem...

Anita11

Tým kúpeľom si chceš vyvolať potrat???
Svedomie nič???
Dievčatá, ak sa necítite byť na to,aby ste boli už matkami, nemali by ste ešte sexovať, lebo možnosť tehotnosti nikdy nemožete na 100% vylúčiť!!!
Je smutné, že na užívanie ste dospelé a zrelé, ale na zodpovednosť nie.