Najlepsia Dieta

dr_house

Prežieraj sa a jedz,bud štastná a veľká aj tak všetci zomrieme,dieta založena na ovocí alebo podobne je len "mýtus"preto aj ovocie obsahuje sacharidy napríklad banan,a keby si bola cely čas na tom tak maš po chlebe,radšej cykluj sacharidy príklad prvy deň žiadne druhy deň 20 až po siedmy deň kde budu aj sto,alebo použi dietu kde prejdeš len na bielkovinach,je to menej prijemne hlavne treba mať nejake kardio,t.j hocijake športy a činnosti.

odpovedam

Nejde ani tak o to, ze treba jest len zdrave. Vsetkeho vela skodi. Strava zalozena len na ovoci alebo zelenine sposobi telu sok, ak chces urobit zmenu, tak postupnym zaradovanim alebo vynechavanim istych pokrmov zo stravy.

Obmedzit tuky a cukry je znama vec. Ale ten pohyb je zaklad. Nemusis sa ist vybehat, ide to tazko, pretoze clovek dlho nevydrzi. Ale pusti si na polhodinku oblubenu hudbu a vyskac sa, vytancuj :-).
Je to prijemne a nieco aj spalis.

Alzbetkaaa

ano ano viem.ale boze ja som taka leniva :S musim sa prote prmoct som zacala tu mliecnu dietu no nevydrzala som :Dnno ..a treba ja pevnu volu na dietu
ach..a ked tak jest len zdrave veci ze?

odpovedam

Zabera pravidelna konzumacia mensich porcii pocas dna. ak vynechas nejake jedlo dna, spomalis si metabolizmus a pri beries aj zo vzduchu. Kedy ludia konecne pochopia, ze dietami sa nechudne?

Chudne sa pravidelnou vyvazenou stravou, pricom bez pohybu to nejde. Prijem energie sa ma rovnat vydaju, pri chudnuti by ten vydaj mal byt vacsi. Takze nie dietovat, ale hybat sa. Kalorie sa bez kardiotreningu nespalia.