Indonal

Príspevok v téme: Indonal
indonal90

Indonal- výživový doplnok na detoxikáciu ženského tela, výborný doplnok pre ženy, ktoré majú gynekologické problémy akéhokoľvek druhu, pomoc pri nepravidelných cykloch, otehotnení a účinný preparát v boji proti rakovine prsníka, či krčka maternice, odstraňuje cysty. Viac o lieku na indonal.sk . Ponúkam Indonal 60 tabliet plus 30 tabliet zadarmo, a ako extra darček kurkumín- silný prírodný detoxikačný prostriedok. Trvalo najnižšia cena: 30€ vrátane poštovného v originálnom balení.
indonal90@gmail.com

:)

palacinka87 - ja by som to nebrala ako reklamu. Mojej dcére pred 7 rokmi zistili HPV vírus, hneď som jej kúpila Indonal a chvalabohu odvtedy ho nemá. Chodí na pravidelné kontroly, je o.k. a teraz som jej ho preventívne opäť kúpila. Myslím si, že uškodiť nemôže ako píšeš, je to len na prírodnej báze.
Indonal90 - u nás v lekárni som ho kúpila tiež 60 plus 30 za 33 eur.

palacinka87

niekto si tu zase robi reklamu!

brala som Indonal na odporucanie lekarky nakolko mam v prsniku fibroadenom a nemalo to ziaden ucinok. Podotykam ze som ho brala podla navodu, tri mesiace poctivo. Zbytocne vyhodene peniaze plus mam znizenu funkciu stitnej zlazy a moje vysledky z endokrinologie sa pocas liecby Indonalom este viac zhorsili. Cize mam podozrenie, ze ide iba o reklamny tah

liana11

Mne lekár našiel dve cysty a po dobratí jednej kúry- 90 tabliet mi zmizli. Odporúčam aj ako prevenciu pre všetky ženy aspoň raz do roka. Mne pomohol.