Priserna bolest hlavy

Peto T

Ja keď mám migrénu pri zmene počasia, použijem tolerančné dávky vitamínu C (viac v kapitole Rýchlokurz na konci knihy rizikaockovania.sk

Je to jednoduché a funguje to. Treba si tam dobre pozrieť spôsob podávania a kontraindikácie.

Vylepšiť sa to dá ešte pomocou 300mg kyseliny alfa-lipoovej (antioxidant pôsobiaci v mozgu), silného B-komplexu (50mg každého vybraného B-vitamínu), niekedy pridám 200IU vitamínu E, ale základom je céčko. Podľa preferencií, dá sa to ešte vylepšiť vyššou dávkou pyridoxínu (aj 300mg) a horčíka (250-500mg, aj viac, ale priveľa spôsobuje hnačku).

Ak je to bolesť od chrbtice, treba svalstvo chrbtice jemne rozcvičiť a vymasírovať.

Pozor na to, že bolesť hlavy má nejakú príčinu, ktorú treba riešiť!

Bolesť -2

Zdravá voda nelieči !, ALE POMAHA telu a bez nej sa rany a zápaly trvalo nevyliečia! Tak ako bez vody sa nedá žiť tak ani bez hmoty život nebude!!!
Veď nemôžete dávať zapaleným -chorým bunkam zase špinavú a znečistenú vodu !!!
Možno na chvíľu utlmíte bolesť ale všetko haraburdie tam ostane a bude blokovať činnosť bunky a tela a bude základom pre ďalšie choroby!!- vedecký dokázané.

odpovedam

cista voda systemove alebo hormonalne poruchy nevylieci. A uz vobec neodblokuje vyrotovane stavce. Sorry, ale je to neuniverzalna hlupost.

odpovedam

Ach, ja som presne toto teraz riesila. 10 dni ma neznesitelne bolela hlava a napokon to bolo zo zablokovanej chrbtice, ktora tlacila na nerv. Dostala som lieky na predpis.

Ale moj recept na akukolvek bolest je nazbierat si do krabice (napr. od topanok) stredne velke kamene (povedzme priemer 3-5 cm) a pochodit po nich. Uvolni to bolest. Niekedy si este spanky a celo potriem vietnamskym balzamom, je to taka mala smradlava stipajuca masticka v takom malinkom kruhovom obale. Tu na slovensku stoji 14 Sk, ale pomaha :-))))

Viac poradit neviem.