Až príliš chaotické myšlienky...

Príspevok v téme: Až príliš chaotické myšlienky...
Lucia19

Zaciatkom júla som sa sa na jednej akcii spoznala s jedným chalanom a kratko na to sme sa aj dali dokopy. Všetko bolo super,chápete to krásne prvotné zamilovanie,úžasné pocity.. Ved to pozná každý kto bol niekedy zamilovaný. Od vtedy ubehli cca dva mesiace .Nie je to neviem aký velký čas,ale je to dosť na to aby ste toho človeka spoznali. Posledné dni však pocitujem niečo strašne zvláštne.. Prekážajú mi niektoré priatelove nazory- Vianoce su prenho den ako každý iný,nijak výnimočný . Skutočných priatelov vraj nemá všetko sú to len obyčajní k...i //v detstve bol šikanovaný//(inak neznášam ked sa priatel vyjadrí vulgárne na niečo predo mnou ) kt. ho vždy chceli len využiť a tak na kofolu ide do krčmy radšej sám, prípadne je doma.. Zase sám.. (ak nemožem byt s ním). Neviem si život predstavit bez priatelov a on mi povie toto.. Občas má narážky na moju postavu, nie v zlom, tak srandujeme, ale nie vždy mám na to samozrejme náladu .. Niekedy sa ma spýta že Čo mi je.. ked som zamyslená alebo tak . A ja odpoviem že nič čo by mi malo byt .. No v skutočnosti rozmyslam o buducnosti a či tento clovek sediaci vedla mna v nej aj bude. Lubim ho , rozprávame sa o buducnosti ,je pre mna priprodzené sa s nim stretnut, bozkavat ho ... Vo vela veciach si sedime ale obcas proste nechapem jeho nazory na urcite veci . Aj na toto co som uviedla. Má 22 a ja 19.
Dokonalost nenájdem viem .. Všade je niečo. jeho bývala ho opustila dost nepekným sposobom a ked mi povedal ze : Ak stratim aj teba uz NIKDY nechcem vazny vztah .. Co ma dost zaskocilo . Chcem byt s nim , ale .... Človek NIKDy nevie co bude.
Teraz idem na VS , vsetk nové netusím do coho idem , som z toho nervozna ... On mi síce povie zvládneš to , lenže človek je nakoniec na to aj tak sám ,lebo nik to za mna študovat nebude. (Je to velmi náročný odbor medicínskeho charakteru) .Neviem čo robit ako dalej .... Niekedy plačem večer do vankúša lebo sa cítim uplne mimo. Či som sa správne rozhodla aj s tou školou ,či to bude s ním klapať..nechcem mu ublížiť nijakým sposobom .. Sme spolu krátko, viem . Ale mám v sebe hrozne veľa myšlienok a už som to musela niekde napísať... (Vdaka tomu,kto to prečítal dokonca)
Aký je Váš názor???

jajka001_

a nema ani ziadne zaujmy? skus ho na nieco namotat, spozna novych ludi. potom uvidis ze ci je taky ku vsetkym ci len fakt mal zle skusenosti. a odnauc ho nadavat, neni to tazke len treba chciet.

lucia19

Ze jemu stacia kolegovia v práci.. Tiez mi to pride trocha divné ale tak co už mám robitt. Ked to takto chce a je mu tak lepsie..

jajka001_

no dobre ale tak preco si nenajde novych kamosov, to chce stale trcat sam doma?
a skola nech ti je urcite prvorada
tie vulgarizmy by sa dali oducit, staci chciet

lucia19

Jajka ja som sa ho tiez spytala ci si mysli ze on nema ziadnu chybu ... Proste normíálne som sa ho to na rovinu opytala. A on ze jasne ze mám aj ja chyby.. A potom mi zacal menovat co mu povyvádzali jeho kamosi,ako ho len vyuzili a bolo ..
No uvidím ako to pojde dalek... A či..

jajka001_

mne by vadilo to ze vsetci su pre neho k...i , skutocnych priatelov nema lebo on je jediny ten dobry...a casom budes pre neho aj ty len p..a.
zakomplexovany clovek

lucia19

natalia a co ty citis k nemu ?? a.. velmi ti to prekaza?? lebo mne dost tá vulgarnost .. nie ze by som ja nikdy v zivote nezahresila , ale nie pred frajerom ..

nathália09

ja neznášam vulgárnosť,a ked som svojho poznala vobec nehrešil,a po čase...
no vieš si predstaviť.
Povedala som mu,že si neželám,aby v mojej prítomnosti to nerobil,ale robí to.
Povedala som mu,že ak to bude robiť dalej,nebudem s ním chodiť do spoločnosti.
Človek sa prejaví,až po čase-vtedy ukáže pravú tvár:(