Zmrazenie krčka maternice

Príspevok v téme: Zmrazenie krčka maternice
Smudlinka151

Dnes som bola u gynekologa na prvej prehliadke v živote :-),kedže som mala prist po styku..no našiel mi ranku na krčku a chce ju zmrazit ? chcela by som vediet čo to obnaša ,kolko trva kim to spravi ?..počula som o vypaleni? nie je to lepšie ? ..nemal by spravit cyto alebo HPV test?..dakujem ;-)

arabella

ahoj jankana, mne zmrazovali krcok v aprili. vytok som mala cca tyzden dost silny, potom uz ok. sex by si nemala mat tych 6 tyzdnov, potom kontrola. do prvej menstruacie po zakroku by si sa velmi nemala fyzicky namahat (nedvihat tazke, krkolomne nesportovat). ja idem este v koncom sept na kontrolu.

jankana

No super.Ale radsej prezijem hnusny vytok ako by sa to malo zvrtnut na nieco horsie. Povodne mi chceli robit konizaciu, ale vzhladom na to, ze nemam este deticky, tak sa rozhodli pre toto.O tri mesiace mam ist na kontrolu, ze ako sa to hoji, po pripade to tam este dovypaluju, ak tam este nieco bude. Nekonecny pribeh s tymi doktormi :-(

rena23

Tak to si presne nepamatam, ale myslim, ze to trvalo dost dlho, dokonca si nie som ista ci to (rovnako ako so zdrzanlivostou ;-) nebolo 6 tyzdnov ako po porode. Ale bolo to uz davno, radsej sa spytaj lekara.

jankana

rena23-ja som to zmrazovanie podstupila v pondelok a mam teraz ciry vodnaty vytok, ktory je dost silny a je to neprijemne.Chcem sa Ta opytat, ak si este pamatas, ako dlho si mala po zakroku vytok ty? Vraj to moze trvat az dva tyzdne? A co sexualna zdrzanlivost, hm? Dakujem za odpoved

rena23

Smudlinka, ranka na krcku je uplne bezna, casto vrodena, zalezitost. Mne ju zmrazovali, ked som mala 21 (teraz mam 35) a bez problemov som absolvovala 2 tehotenstva aj porody. Neboj, je to uplne bezbolestny zakrok a je prevenciou rakoviny, takze si to urcite daj spravit. Ked si budes pravidelne davat kontrolovat cytologiu, mozes byt uplne bez obav.

Smudlinka151

ved to že vytoky mam stale a preto som bola unho prvy krat ked ma ešte nevyšetroval (ako panna) lebo som mala stale vytoky .-(

Slon-

Ked ti nič nie je (žiadna bolesť ani výtok), tak nič nerieš. Na gynekológa sa vykašli a nech oblbuje inú. Spokojne sexuj, je to zdravé.

Smudlinka151

po styku preto lebo som bola panna a nehrnula som sa moc do toho aby ma vyšetroval ako pannu tak preto až po styku ;-).no povedal že ju zmrazi aby sa tam nedostali nejake bakterie ked už mam partnera aby sa to nezhoršilo..dost sa bojim zakroku mam len 16 :-)