Skleróza multiplex

RNG

Slaba imunita ma za sebou alebo nejaku infekciu, co znizuje imunitu(borelioza, chlamidie, L-formy, mykoplazmy, biofilmy) niekedy parazitov v tele, niekedy niektore vyrusy, ktore sa na vonok neprejavuju ale zvnutra podminovavaju telo. Ale obvykle je to kombinacia tychto vsetkych, preto lekari nevedia prijst na pricinu, kedze hladaju jeden jediny mikrob, nie mnozstvo roznych pricin, ktore k tomu prispievaju.
Infekciwe, ktore asa velmi tazko diagnozuju su najma maskovane, tj do nich rozne lieky nevedia preniknut. Preto treba pouzivat rozne odmaskovace, ako napr NAC, enzymy ako serrapeptaza, entericky pokryty pancreatin a podobne. Obnazene infekcie uz potom telo samotne alebo s pomocou antimikrobialnych doplnkov a liekov vie znicit, alebo aspon potlacit, ako je to v pripade virusov, ktore nosime v tele cely zivot.
A znova zdoraznujem na hojenie poskodenych nervovych izolacii/myelinu brat aspon 1 gram omega 3 oleja DHA, ktory je nevyhnutny na regeneraciu poskodenych nervovych obalov a lezii v mozgu.

909

DURKO nestras ludi oni potrebuju povzbudit aj mojej dcere povedali ze ma SM po vsetkych vysetreniach ja som sa pri prvom pocuti skoro psychycky zrutila uz viem co je same dno ale clovek sa odrazi aj bez tabletiek lebo clovek na to silu ma a najviac mi pomohla tym dcera ta je najsilnejsia a nepoddava sa chorobe a viete ze to zabera je vesela nic jej nezakazujeme ja bez tabletiek len kopu vitaminov imunita je sice slaba ale dari sa nam to zvladnut a preto v tejto chorobe zalezi hlavne na psychike clovek sa musi tvarit ze nieje chori a viete ja na to aj verim u nas v rodine to funguje nehovorime o tom a tesime sa s kazdeho dna tak prajem vsetkym vela peknych dni

Matej

Pozvánka na podujatie Združenia pacientov s ochorením sclerosis multiplex Nádej pri príležitosti Svetového dňa sklerózy multiplex pod názvom Deň Nádeje.

Musala

Dobrý deň. Mám už diagnostikovanú SM. Ke´d som bola na lodi stačilo malé zakývanie a ja som musela vystúpiť. Preto sa bojím prípadných turbulencií. No eľmi by som chcela ísť na letecku dovolenku najmä kôli deťom. Neviete niekto či môžem letieť 1 až 2 hodiny?? Ďakujem

RNG

durko, mozno by ti pomohlo pozriet si temu Autoimunne choroby, tam spominam rozne mozne dovody na autoimunne a pravdepodobne ucinne prostriedky proti nim
Na hojenie napadnutych nercoc su dobre rybacie oleje, ktore zaroven riedia krv, na adresovanie niektorych silne podozrivych "spustacov" je tam spomenute Samento,NAC, GSE, Graviola a ine a pripadne potenciacia roznych lieciv ci doplnkov univerzalnym polarnym rozpustadlom DMSO.

durko

evina,tato pani je uz v paleativnej starostlivosti.jej stav je taky,ze uz len lezi na posteli a funguje len hlava.moze jest,rozmysla a rozprava v pohode ale zostatok tela je "odpaleny"..myslim,ze v tomto pripade je bez vyhliadok.lezi uz 14rokov.

kukulka

evcca, neboj, budeme na teba myslieť a uvidíš že to dobre dopadne. Daj potom vedieť. Pá A ešte koľko máš rokov?