prosiť o lásku?

Príspevok v téme: prosiť o lásku?
neštastie

chodím resp asi chodila som s priatelom 8 mmesiacov,nie vždy to bolo ružove ale rozumeli sme len pár veci mi na nom vadili že ma nepredstavil rodine,nezobrala ma k nemu domov,zavolal alebo napisal každe2-3 dni a niekedy sa vobec neozval vždy som bola ta čo sa ozvala ale vždy mi hovoril že malubi a pod,teraz ked sa neozval už 10 dní a vedela som že sa ozvať mohol som mu napísala sms že mu prajem vela štastia a že to je posl sms čo odomna dostal v ten den mi volal 3 krat ale nedvihla som to lebo som bola neštastna a aj z tucu prešli 3 dni aon sa neozval ale ja som v duchu dufala že ak mu na našom vzťahu zaležalo že sa ozve ale on to asi pochopil ako rozchod čo mám robiť?

nešťastie

ja mám 21 on 24 a bývame tiež v jednom meste on bol vždy taký a o rodine hovoril vždy že s nimi nevýchadz dobre ani s bratom ani so sestrou jeho rodičia su rozvedení a že to ho velmi zobralo asi ma niaku traumu ale myslím že ked sa doteraz neozval tak sa neozve už vobec aspon vidím na čom som celý ten čas bola

soffa

to je trosku divne neozvat sa 2 -resp 3 dni.,ked spolu chodite?my byvame v jednom meste a ked sa stane ze sa nevidime tak mi aspon niekolko krat za den zavola,ze oko sa mam,co robim...atd.to ze ti nezavolal 10dni,to si mu nechybala???a nechapem preco ta po tolkych mesiacoch ani nepredstavil rodine ani nezavolal k nim domou,?inak kolko mate rokov???

lost

NIKDY nepros o lasku... matematicky mas potom nevyhodu, lebo ta moze citovo vydierat, bude mat "istotu" a to je potom nanic... Skor si najdi niekoho, kto ta bude uprimne lubit... A nie takeho lolka, ktory sa neozyva..

Seriozne, kto by sa dokazal 10 dni neozvat? podla mna je to nejaky trulko..

zuzic

nepros o lasku..neponizuj sa. zeny su niekedy take, prosia o lasku, myslia len srdcom a potom dlho bolestne vytriezvia kym zistia akemu magorovi sa prosikali...nechal ma chlapec, aj ked po kratkej znamosti boli to aj ked je to uz rok. hladala som chybu len v sebe spravila vela zmien a pritom to bolo kvoi inej....zjavne jemu na tebe nezalezi takto sa skutocne zamilovany clovek nesprava...rozmyslaj rozumom a nezran este viac svoje srdce...

arana

o lasku nepros v ziadnom pripade. On si ta zjavne nevazi. Ja som chodila s jednym chalanom tiez nejaku taku dobu a nechal ma s tym ze som tucna a mal aj ine vyhovorky preco tento vztah ukoncuje a ja blba som ho prosikala nech sa vrati ze schudnem a zmenim sa ale chvala bohu ma osvietilo a povedala som mu ze ok tak to bude najlepsie chalan zostal v soku preco som tak zrazu zareagovala. Nakoniec som aj zistila ze mal inu...to je k tomu proseniu o lasku, aj ked ti chalan tvrdi ze ta lubi mozno to tak ani nieje. Kde nieje laska tam o nu prosit netreba. Spoznas ked ta niekto naozaj bude milovat. Pozoznamuje ta so vsetkymi v okoli s tym ze povie to je ona, ozve sa ti za kazdym aby ti poprial pekny den, dobru noc, bude sa ti venovat najviac ako bude moct. Podla mna si urobila dobre, ja by som to skoncila tiez. Mozno ti bude teraz sem tam volat aby to vyzehlil no ked prejde urcity cas bude taky isty ako do teraz. Ak mu dvvihat nebudes budes ho ignorovat podla mna ho to raz dva prejde a pojde dalej. Ked mu na tebe zalezi mal by za tebou na kolenach dojst az ku dveram a osobne a nie takto ze ti zavola a nic viac..je fajn ze myslis aj rozumom nielen srdieckom.