Už ma to unavuje no stále ho milujem...

Príspevok v téme: Už ma to unavuje no stále ho milujem...
cherry76

Ahoj baby a chalani! neviem či aj vy mávate takéto problémy ale ja sa s vami pokúsim podeliť o ten môj... sme s priatelom už akoso 2 roky, ked sme spolu je nám super, vzťah klape po každej (aj sexuálnej) stránke ... on má 21 a ja 16, je 3. na výške a ja 2. na strednej... cez leto sme bývali denne spolu a asi som si na to moc zvykla...teraz spolu už tak často nie sme lebo brigáduje, mne začala škola a nemu o chvílku tiež...velmi ho milujem a prvé dni mi chýbal ale teraz začínam zisťovať, že to ide aj bez neho...ale vždy ked mi ho niečo pripomenie je mi smutno...zväčša sa nehádame a ked tak len kvoli jeho jednej kamoške, ktorú nemusím a on ju má ako sestru...ale to sme si už vyriešili dúfam...ide mi len o to, že sa bojím aby ma po čase nezačal klamať, podvádzať... pretože už som si týmto raz prešla...prosím čo si o tom myslíte...?

Iveta Michael

cherry...áno,rozumiem...ale nepripúšťaj si ten strach priveľmi k telu lebo strach je zlý a paralyzuje...snaž sa byť taká príťažlivá ako to len ide a zachovaj si tú ,,iskru,,v sebe...tú iskru čo vňom vzbudila lásku k Tebe.Buď odvážna a dôveruj jemu ale i sama sebe.Veľa šťastia obidvom! :))

cherry76

nie on k tomu nemá sklony práveže v jeho vzťahu s ex ho ona nechala so slovami chcem vyskúšať aj aké by to bolo s inými...takže aj on si v podstate prešiel takým peklom...ja len dúfam, že som preňho dosť dobrá a atraktívna a nestanem sa preňho nikdy stereotypná...ja mu verím velmi velmi ale proste niekedy mám také panické...čo ked...

Iveta Michael

cherry76

No vieš to naozaj záleží nielen na okolnostiach ale A TO PREDOVŠETKÝM na povahových vlastnostiach a charaktere človeka. Ak si ho už za tie dva roky čo ste spolu ešte nespoznala a neprekukla tak nechaj tomu ešte čas ale myslím že ak si nepostrehla že by mal k tomu nejaké také sklony tak domnievam sa že sa nemusíš strachovať...pokiaľ mu pravdaže sama nedáš k tomu príčinu.Zodpovedz si tú otázku,prečo máš zrazu obavy?