Stužková a šaty

whee_ee

Kúpila som si presne tam, kde Luculienka :)) A kupovala som preto, lebo do budúcna ešte využijem, napr. na svadby a tak :)

whee_ee

Kúpila som si presne tam, kde Luculienka :)) A kupovala som preto, lebo do budúcna ešte využijem, napr. na svadby a tak :)

luculienka

mariannaa, neviem odkiaľ si, ale ja som si kupovala šaty v B. Bystrici v Europe, konkrétne v obchode Zaira. Pred takým rokom mali šaty v prijateľných cenách a majú veľmi pekný výber. :)

mariannaa

pozerala som si pozicovne na strankach ,ale skusim este pozriet aj nejake obchody:).dakujem velmi pekne za rady:)

karolina33

Mozes pozriet aj tu, pozicovne maju svoje stranky, mozes si obzriet tovar www.azet.sk . Ja by som si asi nedala usit, to by musela byt fakt velmi dobra krajcirka, lebo videla som par pokusov a bolo to dost zle.

luculienka

Ja som si kúpila šaty, ktoré viem využiť aj na iné príležitosti. Sú po kolená, a podľa toho, aké doplnky k nim zvolíš, môžu vyzarať slávnostnejšie, alebo menej slávnostne. A tak sa môžu využiť aj na skúškach, svatbe, plese... :)

ursaar

na internete najdes zoznam obchodov v KE, je ich dost, saty by som ale neodporucala poziciavat vyjde ta to drahsie ako samotna kupa.. rew ma pravdu, na alzbetinej su dobre obchody, tak isto aj na kovacskej alebo na hlavnej, prihodim ti tuna zopar obchodikov :)

salon princess - hlavna 82
studium maggie - masiarska 37
salon janette - mlynska 22
salon marta - hlavna 105
salon stefanie - hlavna 45
salon tatiana - trieda SNP 88 ( OD Terasa, 1.posch)
stastie dam - janigova 9

...toto su len niektore, ale fakt ich mas v kosiciach vela, saty maju krasne aj v cassovii, tak isto aj v optime alebo galerke.. :) treba len hladat a urcite nieco najdes ;) vela stastia

rew

mariannaa> ja som kupila v KE (vtedy som este byvala mimo). Ak chces kupit, skus alzbetinu (je tam viac obchodov), nejake spolocenske som videla v Galerii na prizemi (tiez asi 2 butiky) alebo obehni optimu. A ak nemas enjake zabrany v tomto tak skus aj blsak. Podla mna sa ti oplati kupit ak nevlastnis teraz ziadne spolocenske.. ja som svoje po stuzkovej mala este asi na troch svadbach a este ich planujem vyuzit :)