fyzicky ci psychicky problem?

Príspevok v téme: fyzicky ci psychicky problem?
probleeem

Poradte mi prosim, uz neviem co si mam mysliet a co mam robit...
Asi 3 mesiace mam takyto problem. Pocitujem takmer neustale mierne tocenie hlavy, akoby som bola pripita, trochu rozhojdana, ako po dlhej ceste autom... a mam pocit ako za sklom, akoby som mala nedokrveny mozog, alebo co, take spomalene vnimanie... niekedy je to horsie niekedy lepsie. Zacalo to tym, ze som zacala intenzivne robit na pocitaci.. po praci je to najhorsie. Ked je to najhorsie rozboli ma hlava... nikdy ma tak casto hlava nebolievala ako teraz.
Krv mam v poriadku, Kariologia - v poriadku, Neurologia - vyssia drazdivost nervov inak ok, RTG C chrbtice som mala nejake zmeny a blokove postavenie, CT mozgu v poriadku, Ocne - v poriadku.
Neurolog mi povedal, ze ten nalez na chrbtici nemam az taky vazny, niekto ma horsie a nema ziadne problemy. Krk mavam stuhnuty, ale ziadne velke bolesti.
Som mlada (26r), nemam ziadnu nadvahu. Netrpim nejakymi chorobami, akurat mam dost silnu alergiu a beriem asi 2 roky antikoncepciu.
Chodim na rehabilitacie a cvicim doma asi mesiac, zatial bez vysledku.
Doktor mi zatial ziaden nepovedal cim by to realne mohlo byt.
Co som sa docitala na nete sa moje priznaky najviac podobaju na nejake psychicke problemy.. ale ja sa citim emocionalne uplne ok, mam super zivot... samozrejme mi tieto problemy na dobrej nalade nepridavaju, ale nemam ziadne depresie ani uzkosti.. skusala som aj nejake pripravky ako homeopatika Sedatif, Magne B6, ginko .. ale nic... akurat si z toho tocenia-hojdania vtedy nic nerobim, ale tocim sa stale. Poradte prosim co by to mohlo byt. Ako by som mohla prist na to ci je to nejaky fyzicky problem alebo to moze byt aj psychikou, aj ked sa psichycky citim dobre?

Zufala zufalka

Ahoj probleeem, posledny mesiac sa citim presne do detailu tak isto ako ty. Mohla by si mi prosim ta dat vediet, ako to nakoniec dopadlo a na co prisli? Budem ti neskutocne vdacna, nakolko som uplne zufala :(

djs

Ahoj, niečo podobné ma stretlo v decembri. doma som si nameral tlak 160/110 vybral som sa na pohotovosť. akurát že po ceste mi prišlo strašne zle tak som si volal sanitku kde mi namerali tlak 195/135. Internistka mi na druhy deň povedala že trpím hypertenziou 2 stupňa a že psychika nemôže takto vysoko a stalo zvýšiť tlak. osobne som tiež nepociťoval žiadné zmeny na psychike žiadne úzkosti nič. po množstve vyšetreni ktoré dopadli dobre. som sa objednal ku terapeutovy. po 2 mesiacoch som už celkom v poriadku neberiem žiadne lieky, tlak ktory sa mi postupne ustaluje, teraz mi tlak nepresiahne 130/85 aj ked vo sprave mam napisané ze islo o nedefinovanú psychickú fobiu. Skús toho terapeuta stoji to asi 40 až 60 eur za sedenie. Musím povedať že po 5 sedeniach je mi lepšie

dada12345

ahoj, mne sa tiez mierne toci hlava, vraj je to z krcnej, ta je vsak nejak tazko liecitelna, takze tiez mi zatial nic nepomohlo, mne sa mierne toci stale

probleeem

Akupunkturu by som rada skusila.. ale len u naozaj odbornika, nejlepsie MUDr. ale okolo Ziliny som nikoho takeho nenasla. Mas nejaky tip?