Jazvy po akné na tvári

momii99

Ludkovia. Prosiiim Helpnite mi. Mam Kiahne. No už mi zmizli ale Ná tvari mi Pataki chrastya tie sa mi v noci postrhavali. A teraz tam mam nepekne zacervenania potrebujem sa ich zbavit do 4 FBI. Prosiiiim . Poradte ale domace recepty. Dakujeeeem. Ste zlate. ;)

karolinka122

existuju rozne metody v salonoch, chem. peeling /niekedy vam moze spalit tvar/, alebo frakcny laser, vsetko su to ale dost drahe zalezitosti a nezarucuju 100% efekt. Zadarmo a doma su velmi ucinne kazdovecerne masaze tvare nejakym tvarovym olejcekom, aspon 5 minut denne, treba vsak vydrzat aj par mesiacov, masazou sa prekrvi hlbkovo koza, tkanivo, podporuje sa tvorba kolagenu a tym prekrvenim dochadza k teplu v pokozke a jej regeneracii, len to chce cas.

Helq

Ja som si tam dala teraz urobit laser na moje atroficke jazvy na licach. Zatial to mam cele cervene a chrastave ale verim ze to pomoze :)

simka111

Ahojte.. skušal niekto krem na jazvy po akne
Dermatix si gel ??? Je vraj veľmi dobrý, ale je aj drahý... musím sa spýtať kožnej či na predpis nebude lacnejší

gansta

ahojte prosim vas do by my vedel poradit aka je dobra mast alebo nejaky gel na akne na tvari mam to iba na cele a licach a na brade ....dakujem

=linda=

Ahojte! nielen vy, ale aj ja mám problémy s jazvyčkami po akné na tvári a preto vám chcem pomôct. Vyskúšala som mnoho produktov aj laser no nič mi tak nepomohlo ako Contratubex gel.je voľnopredajný a cenonvo pristupný. Odporúčam vám ho nanášať počas noci,lebo vtedy sa pokožka najlepšie regeneruje. počas liečby si nezabudnite dostatočne hydratovať pleť,pretože gel ho dosť vysušuje a dokúpiť si Innéov D-tox tbl, ktoré napomáhaju regenerovať kožu a blokovať vyskyt nových akné. Mne to dosť pomohlo, a dúfam, že aj vám to pomôže.
Ešte 1 dôležitý článok, prečítajte si ho!

zdravie.pravda.sk

dry69

laskava
a tvojej sestre odstranovali jazvy na tvári ? na akom zákroku bola ? a aj sa tam bola na to stazovat ze to ma este horsie ako predtym?

poradkyna
ja mam atrofické (preliačené) jazvy.. mam ich nahusto vedla seba po oboch lícach .

poradkyna

hmm, mas tie jazvy preliacene alebo vystupene?

Keloidne jazvy co spomina laskava - teda vystupene jazvy, treba skusit liecit silikonovymi naplastami Epiderm alebo silikonovym gelom - Xeragel. Naklady: Okolo 30 eur.

Ak mas jazvy preliacene, tak skus novinku Drakula terapiu:
www.siklienka.sk