Demyelizačný polyneuropatický syndróm

Príspevok v téme: Demyelizačný polyneuropatický syndróm
renča

Dobrý deň. V lete mi na EMG diagnostikovali DEMYELIZAČNÝ POLYNEUROPATICKÝ SYNDRÓM. Bola som na MRI mozgu, kde nič nenašli. Urobili mi lumbalku aj tá bola negat.. Krvné testy boli negat. akurát výsledok vyš.ANA NIF hraničná. Bolesti nôh chrbtice a ľavej ruky mám stále a hlavne v noci sú neznesiteľné. Na neurológii mi predpísali pilulky GRIMODIN 300mg 1x večer, ale akosi nepomáhajú. Ortopéd mi predpísal vychádzkovú paličku. Je pravda, že keď nenájdu príčinu tohto ochorenia môžem skončiť aj na invalidnom vozíčku? Renáta

RNG

Demyelinizacia je obvykle nasledok cinnosti nasich vlastnych telesnych virusov, ked nam poklesne viralna obrana.
Mozno akupunktura vie nejak nastartovat zvysenu viralnu imunitu tela, ale ja osobne sa osobne radsej spolieham na rozne doplnky, ktore dokazane alebo zvysia viralnu imunitu tela samotneho alebo maju sami silne antiviralne ucinky.

Akupunktura ma ale definitivne znacny ucinok v potlacani bolesti, tj priznakov demyelinizacie a roznych zapalov v tele. Je to ale adresovanie priznakov, nie pricin, zialbohu.

Renča

Skúšala som akupunktúru, rehabky, ale všetko to malo slabý účinok a veľmi krátkodoby. Robili mi MRI celej chrbtice aj mozgu,aj lumbalku. Ja píšem do fóra hlavne preto , lebo niekto sa z niečim podobným už stretol a poradí niečo hlavne na zmiernenie bolesti. Babské lieky tiež niekedy pomôžu. Ak viete niekto poradiť, prosím napíšte. Tá bolesť je hrozná. Ďakujem. Renáta

mjanik

skús vyhľadať akupunktúru a nechaj si postupne preliečiť ruku, potom nohu a chrbtica by mala prestať,ak nie tak potom aj chrbticu!!!

rena23

ja som mala podobne problemy, ale mne robili aj MRI chrbtice a zistili tlak na nerv v dosledku posunuteho stavca. Pomohli mi rehabilitacne posilnovacie cvicenia - treba ich robit casto, dlhodobo a naozaj poriadne. Na Tvojom mieste by som si pytala to MRI chrbtice. Ako prisli na tu demyelinizaciu, ked na MRI sa nic neukazalo?