Pamäť

Príspevok v téme: Pamäť
smejko046

Dobrý deň, moj problem spociva v tom, ze mam 25 rokov a strasne malo veci si pametam napr. z detstva, ked mi aj niekto nieco hovori tak na neho len nechapavo pozeram a vobec neviem o com hovori, nepametam si ani napriklad co bolo pred 5 rokmi, sem tam si na nieco spomeniem ale strasne malo, ucenie mi tiez uz vobec nejde, nejsom schopna si zapametat ani jednu stranku uciva a zachvilu ma cakaju statnice, a najnovsie mi uplne vypadol aj pin kod, ktory pouzivam pravidelne a nespomenula som si na neho az kym som sa nepozrela doma do papierov a neviem ci s tymto problemom mam ist k lekarovi alebo mi postaci brat nejake tabletky na pamet. Viete mi niekto poradit?

smejko046

praveze nejsom vobec pretazena..pretoze mam robotu v ktorej pomaly nic nerobim (doslovne), v skole prechadzam na tahaky (kedze sa nedokazem ucit), doma nic nerobim, a po vonku chodim skoro stale...to nebude pretazenostou....

bleee

neviem, ale napada ma, ci nebudes pretazena. Pravdepodobne si v minulosti problem s pamatou nemala, ked si sa dostala na VS a teraz si uz v 5. rocniku. Takze jedine, co ma napada, je pretazenie, ci uz vplyvom nadmerneho ucenia, stresov a pod.

Cize vypnut, zrelaxovat, zresetovat s kamaratmi, sportovat.
Najmä sport, pri ktorom sa zadychas, ti okyslici aj mozog, cize malo by sa to zlepsit.

Drzim ti palce